kilis Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ka var ustasiit shadu forumu ar front page kur var nokachat tadu lietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Brrr, frontPage... Kur viņi visi jamo izrok? Tb kas stāsta, ka webi jātaisa ar frontpage?? Skolu programmā būtu jāiekļauj Notepad2 vai Notepad++ un ievads HTML. tad jau arī powerpoint var taisīt un sevot kā webpagi... Mīļais draugs - šis forums ir jāpērk. Līdzīgu var uzstādīt par veltu, bet tur tev frontpage nepalīdzēs. Vari arī pats mēģināt vienkāršu forumu rakstīt, bet arī šeit frontpage nebūs īstais risinājums. Pirmām kartām vispār derētu izprast, kas īsti ir forums, kā tas darbojas, kā uzbūvēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 kilis--> ar frontpage nekaa... ja runa par nokachashanu --> tad meklee guglee pilns Inets ar gataviem forumiem.... P.S. Shis konkreetais ir maksas..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Kapēc ar frontpage nevar? VAR! Nav atšķirība kurā redaktorā rakstu kodu.. Laikam puika iedomājies ar peli sabīdīt lauciņus un viss notiks, tad gan nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 litt--> problemaatiski ... Frontpage paaraak sacuuko skriptu :( --> saliek kaa vinjai ienaak praataa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Es laikam esmu vienīgais kas pat nav apskatījies frontpage :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Es laikam esmu vienīgais kas pat nav apskatījies frontpage :) Tu no tā esi tikai ieguvis. Tb neesi veltīgi patērējis savu dārgo laiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armags Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 bet aj esmu galigs iesacejs , man nava vienkarsham sakt ar frontpage, nevis ar notepad ka jus profi . Jus jau zinat visus kodus , a es nevienu kodu nezinu man tumsha bilde ta ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 armags--> un straadaajot ar FrontPagi arii nekad normaali neabguusi :( ir vismaz 2 veidi kaa maaciities 1. maaciities pareizi.... 2. maaciities nepareizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 armags, es arī kādreiz pilnīgi neko nezināju. Galvenais ir prakse! Tad arī atcerēsies visus tagus un visu pārējo.. No podziņu spaidīšanas gudrāks diezvai paliksi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ieskaties kādas lapas sourcī, nokopē visu kodu uz kādu html failu kompī, tad pamēģini šo to pamainīt un skaties, kas izmainās (ja sāc ar html).. vēl var arī kādu tutorieli atvērt ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 armags: tos 'kodus' nevajag no galvas zināt (kā daudzi cilvēki domā), bet gan saprast ka mazus 'kodus' var apvienot un sataisīt lielaku 'kodu'. sākumā pietiek ar zināšanām ka zini ka ir manuālis un ka to drīkst arī lasīt. pieredze pati iemācīs to ko tev vajadzēs no galvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 Nezinu ko dariit man gribeetos personiigo forumu es gribu panjem phpBB un lieku uz fronta savadak nevaru salikt ???? help Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 imo taisni savādāk varēsi nevis 'frontā' :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 (edited) imo taisni savādāk varēsi nevis 'frontā' :) imo taisni????????????????????????? Lūdzu nelieto tik lielus fontus savam tekstam. (bubu) Edited December 27, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts