iespaids Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Kas atrisinaat sho probleemu - typo3 templeitaa nestraadaa php kods! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 vareeji jau arii konkreetaak pastaastiit.. php kods izvadaas kaa teksts? vai kljuudas met? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 kurā typo3 templeitā - tajā kas db tiek glabāts vai tajos kas kā fails? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iespaids Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 Vispaar netiek izvadiits nekas. Pildiiju echo. Pievienojot extension - Page PHP Content, lapaas tagad straadaa PHP, bet templatee nee. Tajaa kas taa kaa fails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 tā ka offtopics tad.. imo labāk ņem citu cms, neba typo3 ir tas labākais - ne ātrs, ne vienkārši lietojams, ne vienkārši pārtaisāms. un ja vajag tik mežonīgi lielu enterprise līmeņa lapu, tad labāk taisīt savu cms, vai modificēt kādu gatavo, nekā meklē hackus typo3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iespaids Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 Man vajaga tieshi typo3. Izveeli man citu nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ja tev vaig tieshi to tad pasham vien buus probleema jaarisina .... tev meegina paliidzeet, iteikt labaako, a tu pasuuti visus taalaak ... un templaaate ir jaalaizh caur pasrseri, nevis pa taisno caur php. un templaatees vispaar php kods nau jaabaazh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iespaids Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 Es jau labraat izveeleetos ko citu, bet nu to nedaru sev un man ir jaapilda citu dotie noteikumi. Bet paldies par to pashu :) Meeghinaashu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 naakamais keissofball ? vai keissofball pa jaunu pieregojaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iespaids Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 Cik saprota tad man parserii ir jaaieliek tad tas php kods. Bet nu to parsera kodu iisti nesaprotu. Kaads nezin kaadu labi manuaali vinjam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 vismaz pirms pusotra gada typo3 nebija labs manuālis, ir kaut kur kaut kādi tutoriāļi, bet tie ir tādi ka der tikmēr kamēr tev nav problēmas un viss notiek kā tutoriālī paredzēts. ja kaut kas neiet kā rakstīts, vai vajag citādi tad jāņem un pašam jāpēta typo3 scriptu blāķi un kaut kas jāmēģina pielabot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts