Jump to content
php.lv forumi

iespaids

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

iespaids's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies, tā bija pareizā atbilde :)
  2. Bet man jau gan meta tegaa gan headerii ir utf-8. Taapeec nesaprotu kas par vainu.
  3. Dubleeju, jo tikai ar <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8"> nepietika, bez php header arii bija jautaajuma ziimes.
  4. Vienaa lapaa ir gan latvieshu gan krievu valodas teksts. Apmeeram katru 30 reizi atverot lapu ar firefox man krievu valodas vietaa ir jautaajuma ziimes. Arii latvieshu valodas miikstinaajumi un garumziimes tad ir ar jautaajuma ziimi. Fails saglabaats kaa UTF-8 un satur <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); ?> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;" charset="UTF-8" /> Kas vareetu buut veel par vainu? Ieprieksh Paldies!
  5. 19, ar php njemos 1 meenesi :P Bet nu ar Pascal un C++ ir sanaacis padarboties 3 gadus.
  6. http://3a3-interactive.net/php_reference/ Shajaa saitaa bija php rokasgraamata latviski, bet vairs saits nestraadaa. Vai kaadam nav kaut kur saglabaajies shis materiaals? Buutu ljoti pateiciigs, ja kaads dotu zinju, kur to var dabuut vai atsuutiitu uz [email protected] :) Paldies :)
  7. Paldies matx. Uz dazhaadiem paarluukiem, straadaaja viss dazhaadi, bet nu veel apskatiishos :)
  8. Biju izlasiijis ne reizi vien. Taatad ir adreses uzraksts. Lai aizietu uz adresi vajag uzspiest uz laukuma, kuram ir shii adrese. Man to laukumu vajag pabiidiit citur.
  9. Esmu uztaisiijis linku <a href="http://www.adrese.lv/">www.adrese.lv</a> CSS nodefineets a {display: block; width:100px; height: 30px;} Man vajadzētu to display block, raami ar kuru var atveert linku, pabiidiit mazliet uz augshu un pa kreisi, bet taa lai adrese paliek savaa vietaa :) Kaa to izdariit? Ieprieksh paldies :)
  10. Sakars taads ka php tiek iekljauts ieksh HTML, taatad vistieshaakais.
  11. <?php include ("lapa.php"); ?> Izmantojot shaadu lapas iekljaushanas veidu ieksh <div>, diemzheel <div> augstumi atshkjiras.
  12. iespaids

    footer ar css

    Liels Paldies AndzX8-842! :)) Shis dereeja :)
  13. tajaa lapaa arii IE un firefox sho to raada savaadaak. Saraksti, ja nemaldos vinji saucaas.
  14. ie starp diviem <div></div> uztaisa lielu horizontaalo atstarpi. Firefox daudz mazaaku. Kaa izveidot, lai atstarpes buutu vienaadas. bija domaats vertikaalo atstarpi (height)
  15. iespaids

    footer ar css

    Neizmantoju, jo pildu citu prasiibas :)
×
×
  • Create New...