satek Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Labdien, vispaar, kas tas taads isiti ir SQL syntax ? es taisu torrent trackeri un man raada saadu erroru : SQL Error You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 kaa lai vinju izlabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ya] Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 iepeisto savu kveeriju, tad arii varēs pateikt bet pēc errora skatoties tu taisies ierakstīt kautādu tekstu ar apostrofu, to apostrofu vajag pārveidot ar htmlspecialchars() ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) satek--> SQL = struktureetaa pieprasijumu valoda. un kaa jau katrai vailodai ir arii Noteikta sintakse... MYSQL = DB serveris kas izmanto sho valodu lai veiktu datu apmanju ar aareejiem klientiem. P.S. nu varbuut ne iisti preciizi bet....... [Ya]--> apostrofu nevajag parveidot! pietiek ar \ un viss.... tu tachu nedomaa nopietni ka neviens nekad neglabaa MYSQL citus datus kaa vien WEB... ;) ---- addslashes() un stripslashes() Edited December 7, 2005 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
satek Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 (edited) tad cik saprotu es nedriiksu rakstiit ar garumziimeem.... ja? reku links uz trakeri : bureicj.hopto.org, veel nekaa tur nav. un kapeec neraadaas ratio, cik nokacaajis utt. ? ja zinat kapeec, tad luudzu pasakiet vai arii varu pateikt phpmyadmin user name un paroli Edited December 7, 2005 by satek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 satek--> kaads sakars garumziimeem ar apostrofu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ya] Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 .. SKIP ..[Ya]--> apostrofu nevajag parveidot! pietiek ar \ un viss.... tu tachu nedomaa nopietni ka neviens nekad neglabaa MYSQL citus datus kaa vien WEB... ;) ---- addslashes() un stripslashes() nu es nepareizi izteicos, var ar htmlspecialchars($strings,ENT_QUOTES), var ar addslashes(), stripslashes(). taapat arii nav laika visaa shajaa iedzilinaaties ... kas pirmais ieshaujas praataa to arii rakstu, attieciigi ja tas ir risinaajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 omg. Man pat bail iedomāties projektus pie kuriem tu strādāsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 [Ya]--> htmlspecialchars --> var gadiities ka izveido kombinaaciju kas prieksh SQL ir likteniiga.... kautvai simboli & un ' " var sachakareet visu pieprasijumu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satek Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 labi ar visu tiku galaa, tacu uzinstaleejot trakeri man neraada sleju, kur r usera ratio, cik nokacaajis utt. kaapec? vai tas atseviski jaauzliek?? sito toch nesaprotu, luudzu paliidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Tātad tev nav paredzēts taisīt trakeri :P Taisi labāk blogu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 bubu - ne tev vienīgajam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts