Jump to content
php.lv forumi

satek

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

satek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, Sakarā ar vīrusu, kurš iemetās IPB forumā (v.2.0) mainīju forumu (uz phpBB3). Pirms liku jauno forumu uztaisīju backup (tas viss saglabājās failā - ibf_dbbackup.sql), kurā ir saglabājusies visa informācija (topiki, lietotāji u.c.). Gribēju uzzināt vai ir iespējams ar šī backup palīdzību ievietot šo iekš phpBB, lai atjaunojās iepriekš izveidotā informācija. Piedodiet par skaidrojumu, jo šī nav mana spēcīgā puse, vienkārši ir vajadzība pēc šīs informācijas. Paldies par sapratni un atvainojiet, ja topiku izveidoju citā sadaļā.
  2. lietojiot dinamisko arii tas pats, nu hz jaagaida kameer ip mainiisies, mosh tad arii ies. aa un veel. Man jau iet gan dns, gan ip, bet citi nevar nekaadi ieiet..
  3. satek

    Charsets

    paldies, tagad viss iet :) ja labi izdosies, tad mosh driiz iemetiisu linku uz trakeri (ja veelaas ) Veelreiz paldies!
  4. satek

    Charsets

    bet ja man .css fails arii satur tekstu un tur rakstot header("Content-Type: text/html; charset=utf-8"); nekas nenotiek. ???
  5. satek

    Charsets

    lab lab, netrako, paldies!
  6. tur jau nav ko maaceet, vnk domaaju, ka sitaadu probleemu nebuus neviens veel rakstiijis. (Nesakaiet man sito : NEVAIG DOMAAT, VAIG DARIIT) :D Un veel. Kautkad nesen man viens teica, ka mDSL un pDSL lietotaaji nedriikst taisiit sitos visus savus saitus.. liekas stulbi, bet kautkur dzirdeju. Taa laikam nav taisniiba ne?
  7. satek

    Charsets

    tad es iisti nesapratu. Kuru tad vaig lietot? windows-1257 vai utf-8? Katraa failaa ir jaaraksta : header("Content-Type: text/html; charset=windows-1257"); //header("Pragma: No-cache"); ??????????????? Un ja jaa, tad kur? Jo parasti vinju ieliekot vinjs nestraadaa...
  8. satek

    Charsets

    vai tik gruuti pateik? nu lab paldies taapat, pastiiisos.
  9. Labdien, Es ierakstu appserv vai arii wamp5, bet diemzeel man iet tikai localhost, ja rakstu savu ip tad neiet..kapeec? kaa lai sito izlabo?
  10. satek

    Charsets

    Nesen iesaaku taisiit trakeri, viss pagaidaam izdodaas, bet ir viena kibele. Veelos iztulkot visu latviski, bet iisti nesaprotu kaa dabuut gatavu, ka webaa raada visas miikstinaajuma ziimes.. Cik saprotu tur kautkas ar charsetu. Man viens ari teica lai lietoju utf-8, bet ja to rakstu, tad taapat miikstinaajuma ziimju vietaa raadaas %? Veel es nomainu interneta browserii (lieotju mozillu)charsetu uz windows-1257 un tad itkaa straadaa, bet kad paarsleedzu citu lapu atkal keburi. Tas tak nav normaali visu laiku mainiit mozilla charsetu. Taapeec jums prasu, kuru charsetu ir jaalieto. Un vai tas charset ir jaamaina tikai vienaa failaa? (galvenajaa bittorrent.php) Vai arii katraa jaaraksta sis kods : header("Content-Type: text/html; charset=windows-1257"); //header("Pragma: No-cache"); Vai arii kautkas cits jaaraksta lai vareetu rakstiit ar miikstinaajuma ziimeem. Paldies, cereesu uz juusu paliidziibu.
  11. es jau nezinu :) eee... tu esi skype??/ tad es tev vareetu atsuutitt trakeri (defulto) un tad ja vari tad luudzu pasties kur to vareetu dariit...es vismaz nevaru atrast kur un kaa...
  12. es tikai ielieku sito <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257"/> kur mainiit es nezinu... :) tu nezini kur?
  13. paldies, visu jau atradu un uztaisiiju. (ja gribeesiet driiz vareesiet to iecekot un pastiiities kaads ir :) ) , tacu man ir viena probleema.... Es gribu nomainiit valodu, to jau saprotu kaa, bet nesaprotu kaa lai raksta ar garumziimeem...es tik zin, ka kautkas ar chearset saistiits laikam... kaa lai nomaina?
  14. labi ar visu tiku galaa, tacu uzinstaleejot trakeri man neraada sleju, kur r usera ratio, cik nokacaajis utt. kaapec? vai tas atseviski jaauzliek?? sito toch nesaprotu, luudzu paliidz!
  15. tad cik saprotu es nedriiksu rakstiit ar garumziimeem.... ja? reku links uz trakeri : bureicj.hopto.org, veel nekaa tur nav. un kapeec neraadaas ratio, cik nokacaajis utt. ? ja zinat kapeec, tad luudzu pasakiet vai arii varu pateikt phpmyadmin user name un paroli
×
×
  • Create New...