Jump to content
php.lv forumi

Koda izpildes apstādināšana, caur citu failu


Lynx

Recommended Posts

Tātad ideja tāda man projekta attīstības gaitā radās nepieciešamība pēc viena koda pārstrādes un radās idejiski dažādi risinājumi ar kuriem problēmu nav. Bet es izdomāju arī vienu variantu, kurš ja izdotos būtu vienkārši ideāls, bet te rodas problēmas vai var izdoties.

 

Tātad cilvēks palaiž lapu un kods taisa while($end == FALSE), kas apstaajas ja ir sasniegti noteikti kritēriji. Ik pa kādām 2 sekundēm ar ob_ izdod rezultātu par sasniegto.

Ja loops izpildījies savadam visu datubāzē un gatavs.

 

Bet problēma rodas, ja cilvēks piemēram pārslēdz lapu, uz citu šajā pašā projektā. Būtu nepieciešms kodu momentāli apstādināt, tikko kā notiek pakustēšanās. Ir iespējams kautkā no engine.php padot parametru, kas tiek includots visos failos, lai tas kods tiktu apstādināts un tajā brīdī viss savadīts datubāzē?

 

btw ir kautkā iespējams <form> uztaisīt, ka rezultātu padod, uz iframe?

Link to comment
Share on other sites

Ui.. kautko tu tur par sarežģītu domā.

Ja, piemēram, ir paredzēta logošanās sistēma, un ir ieraksts userim iekš DB.

Tad var piem no tām citām lapām uzstādīt kādu lauku STOP=1, un tad no tās pirmās lapas visulaiku selektēt to lauku un pārbaudīt vai tas ir vienāds ar 1 vai nav.. bet tas ir liels overheads. Tad jau drīzāk taisīt kautkādu failu un čekot vai tas ir izveidots vai nav kautkādā direktorijā.

 

Šādas situācijas parasti vairāk risina nevis caur web izpildāmā skriptā, bet gan atsevišķā procesā palaižamā skriptā..

 

Par formu: target atribūts form tagam un name atribūts iframe tagam kopā nesaiet?

Link to comment
Share on other sites

Hmm nevar kautkā ar oop savākt no cita koda noteiktu mainīgo? Ja lietotājs pakustas citā lapā tad tas tiek darīts zināms. Vispār par šo failu ideju iešāvās ideja glabāt sesijā, ik pa 2s, tikko kā plānots updeits skatamies, vai lietotājam noteikts sesijas mainīgais atbilst vērtībai, ja nē pārtraucam.

Link to comment
Share on other sites

Kāds tur OOP sakars ar kautko??

 

Sesijā tu protams vari glabāt, ko gribi. Bet ja tu domā, ka tas skripts, kurš tur ciklojās pa while ciklu redzēs izmaiņas sesijas mainīgajos, tad tu kļūdies, ka domā, ka tā varēs.

 

Sesijas mainīgie jau inicializējas tikai tad, kad skripts ielādējas, tb sākas. Pēc tam tie vairs nelasās no cietā diska.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...