Jump to content
php.lv forumi

Zinju Izveide


KryPt0

Recommended Posts

1) Kur lai dabonu skriptu jeb kaa lai uztaisu skriptu kad es caur piemeeram http://localhost/admin/news_add.php varu ielikt zinjas uz index.php jaunaa tabulaa ieksh vecaas tabulas bez ifreimiem... kaa to var dabuut gatavu ? un jaa maksimums uz indexa ir 5 zinjas pectam vecas met uz http://localhost/archive/ un iznjem no index... var kads palidzet ? un inputi varetu but:

 

Nosaukums:

Pats teksts:

Rakstitajs:

 

kad visu ievadu tad automatiski uz index.php ieksh tabulas uzmet jaunu tabulu jeb rindu nu jeb vienalga ko :D bet uzmet un tur automatiski radas shita:

Nosaukums - Izveidoja Rakstitajs @ taa momenta datums un laiks

Pats Teksts... Pats Teksts...

 

ceru ka sapratat.. :)

 

2) Otra shtelle... es nevaru nekur atrast skriptu kursh man var paraadiit lapaa esošos robotus/userus/botus un taa taalaak... varbuut shito arii kads var iemest jeb pateikt kaa taisa ?

Link to comment
Share on other sites

Nu nevajadzēja te QUOTE taisīt taču! (bubu)

 

ehhh... man vajag lai rāda IP kas ir piekonektējiess nevis cik useru... tipa Tracking Listi kas rāda kaads websearch robots ir konekteejies un taadaa garaa nevis online user count...

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

1) ieraksti failā informāciju IP:laiks+IP:laiks (katru jaunu ip pieliec klāt)

2) ar explode atdalot pa + simboliem, zem foreach katru daļu (piem $ipinfo) sadala pa : simboliem, un izveidojas $ipinfo['0'] ir IP un $ipinfo['1'] ir laiks.

3) ieraksti failā (citā) IP, ja tagadējais laiks mīnus tik un tik ir mazāks nekā attiecīgās IP laiks (atdali visas ip ar +iem)

4) izskaiti pa +iem explodētu pēdejo pieminēto failu

5) kongračuleišons

 

tas ir viens piemērs.. ļoti vienkāršs..

Edited by php_Stopp
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...