Klez Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) tev vaidzeetu palasiit http://lv.php.net dokumentaaciju, un nebreec ka nesajeedz angliski vai krieviski, mees pie taa neesam vainiigi! Edited November 13, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Kaa es tur kautko varu atrast, ja es nezinu, ko man mekleet.. kaadu funkciju man jaliek, lai vinjsh tur parbauditu tos ierakstus.. Tjip, ja ir tads epasts jau DB, tad lai kliedz, bet ja nav lai nebreec .. ;Pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Nu, un kāpēc tu dari tā: if ($skaits==0) { die('Piedod, epasts: <strong>'.$_POST['epasts'].'</strong> jau ir regjistrets, izvēlies citu.'); } Pats tak it kā aizdomājies, ka ja $skaits == 0, tad var reģistrēt. Tu papriekšu parastā latviešu valodā loģiski saraksti, kādos gadījumos ko tam visam vajag darīt, un tad sāc kodu rakstīt. Nav nekādu maģisku funkciju, kuras tavā vietā skripta loģiku realizēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 Da man joprojaam nedalec, kaa lai es tur daru.. ???!! Vnk varbut uzrakstiet ko tur izdarit.. taja list($skaits) = mysql_fetch_row($epasts); if ($skaits==0) { vietaa ko iebaazt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts