tabaka Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Windows , vai tad būtība mainās uz kādas kastes tas viss griežās? Pag uz kaadas kastes staav tas apache, vai tas linux vai windows ? 25931[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABS Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 (edited) Jaa. Jo uz windows kastes nevar chmodod. Kaa jau teicu FAT filesisteema nepaziist nekaadas tiesiibas un atljaujas. Ja apche ir uz windows tad izeja ir apche cofigaa izveidot lietaaju un lietotaaja grupu kam pieder attieciigi faili vai folderi. Es preciizi neatceros kas un kaa, ilgi nav bijusi dariishana ar windows. Kautkaa taa bija. Edited October 31, 2005 by ABS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Nevajag nekādus apaches configā lietotājus taisīt. Vajag mapei, kur glabāsies weba faili un visām apakšmapēm uzlikt tam userim no kura laid Apachi visas pieejas tiesības un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabaka Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 Es laikam esmu bik pa stulbu, bet kā un kur to dara?! Nevajag nekādus apaches configā lietotājus taisīt.Vajag mapei, kur glabāsies weba faili un visām apakšmapēm uzlikt tam userim no kura laid Apachi visas pieejas tiesības un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Labā poga uz foldera, properties, un tur pie security taba vari darīties ko tik gribi (protams, tas tikai ntfs failsistēmām w2k/wXP logiem). A redzēt zem kāda usera startējas Apache var redzēt pie services.msc, ja laiž kā servisu. Jeb vienkārši kā tekošais useris, ja exe failu laid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabaka Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Man rāda: An error occured changing permissions on the file or folder on the FTP server. Make sure you have permission to change this item. Details: 550 could not change perms to hits.txt Līdz ar to laikam, ka hosteris it kā nedod man tiesības veikt izmaiņas?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Līdz ar to laikam, ka hosteris it kā nedod man tiesības veikt izmaiņas?!? Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabaka Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 tad sanāk, ka servera adminim jāprasa lai piešķir tiesības utt.?! Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Bet loģiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Es jau otro gadu kā izstrādes platformu izmantoju Linux. Ja vajag notestēt, kā izskatās uz IE, tad pieslēdzos caur terminālo serveri windows kastei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts