Jump to content
php.lv forumi

tabaka

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tabaka

  1. tabaka

    CHMOD

    tad sanāk, ka servera adminim jāprasa lai piešķir tiesības utt.?!
  2. tabaka

    CHMOD

    Man rāda: An error occured changing permissions on the file or folder on the FTP server. Make sure you have permission to change this item. Details: 550 could not change perms to hits.txt Līdz ar to laikam, ka hosteris it kā nedod man tiesības veikt izmaiņas?!?
  3. tabaka

    CHMOD

    Es laikam esmu bik pa stulbu, bet kā un kur to dara?!
  4. tabaka

    CHMOD

    Windows , vai tad būtība mainās uz kādas kastes tas viss griežās?
  5. tabaka

    CHMOD

    Tad sanāk, ka man vnk nav tiesību vispār.
  6. tabaka

    CHMOD

    čābīgi , nu tad neko :(
  7. tabaka

    CHMOD

    paldies par atbildēm. Zinu ka caur ftp progu visas tās lietas var uzlikt, tad vnk nevar apstiprināt. Bļauj ka nav access to izdarīt.
  8. tabaka

    CHMOD

    Teiksim, ja vēlos ievietot savā lapā kaut kādu php scriptu, kaut vai skaitītāju. Vienalga. Citreiz ir norāde, ka dažiem failiem vajag to permission! Bet kad attieciigi uztaisa to CHMOD attieciigam failam, tad bljauj, ka nenjem pretii. Muljkjiigs jautaajums, bet kaa lai atrisina probz?!
  9. tabaka

    CHMOD 777

    Lieta tāda, ka taisot caur ftp klientu failam shito chmod 777, shis bljauj "request denied utt." Kā dabūt, lai tas workz?!
  10. Jautāšu par vdienām. Kā vispār to var uztaisīt uz PHP, zinu kā uz js, bet nju jā. Ar ko lai sāk vispār?!!
  11. Viss sanāca, paldies tiem, kuri deva arī kādu padomu šai jomā!
  12. he, nju jaa, mosh a, pirms php apgūšanas moš alu un tikai tad moš sāks kaut kas sanākt.
  13. Kasti alus var vienmēr noorganizēt :D Tikai tagad pirms alus, man vajag uzinstalēt php. IMHO
  14. Jā gan. no 5 versijas pārgāju uz 4, bet tik un tā rāda 404 erroru, ka lapa neexistē! Instalēju pēc šitā te manuāļa: http://www.tanguay.at/installPhp5.php5?step=7, bet enīvei tik un tā kaut kas nestimē. Pēc šitā http://wiki.ehow.com/Install-the-PHP-Engin...Your-Windows-PC instalējot rādās tikai <?PHP phpinfo(); ?>. Ir vēl kādi varianti?!?!?!
  15. FF rāda vien 404 erroru ... Tur nevajag iekš htdocs uztaisīt failu ar <?PHP phpinfo(); ?> saturu?!
  16. Apache ir piestartēta ... īsti līdz šim tā ar neatkodu kur probz. :(
  17. Droš vien jau atkārtošos, bet ir probz ar PHP instalāciju. apachi un mysql izdevās uzinstalēt, viss iet. Mēģināju instalēt php 5. No sākuma atzipoju, tad izmetu no c:\server\php uz c:\windows failu php5ts.dll, tad php.ini failā nomainīju attiecīgās rindiņas: doc_root un extension_dir , tad httpd.conf failā attiecīgās rindiņas: DocumentRoot un Directory un tad piekopēju klāt vēl ScriptAlias /php/ "c:/php/" AddType application/x-httpd-php .php .php5 Action application/x-httpd-php "/php/php-cgi.exe" SetEnv PHPRC "C:/php" Pie Directory Index piebāzu vēl index.php. Tad patestēju vienu php lapeli ar pavisam vnk vienu vienīgu teikumu: Today is <? print strftime("%m/%d/%Y"); ?>, bij jāparādās Today is "tāds un tāds datums" Bet brēc ka tāda lapa neeksistē, KUR IR PROBLĒMA PIE INSTALĀCIJAS?!!! Kas vēl jādara, lai kaut kas sāktu strādāt?! Paldies jau iepriekš!!
×
×
  • Create New...