nemec Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 taada sajuuta, ka te 16-gadiigie seezh. es jau arii izveelos alu, bet tikai tad kad veikalaaa, ne jau apspriezhu forumaaa. vel samagonku apspiediet, arii laba lieta, kur var labaaku dabuuut - ieteiksiet.... eiro 11 graadi, vo tas ir alus, peec 4 litriem uz purna taa galvu aizgriezh. bet parastos spainiem var dzert, tikai peec tam caurums jaameklee... to bubu: a man gan patiik pabuhatj, taa paaris dienas no vietas. dzeerumaa visas taas baigaas idejas un rodaaas. nebuutu alkohola - nebuutu tik iestumti mees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Ņa alus ir labs. Dzeru Cēsu premiumu vai special export. Man garšo. Bet tā - pēdējā laika ar alu neaizraujos. Vakarā sēžot labāk pasūcu džinu ar sarkano švepsu vai arī melno balzāmu ar upeņu sulu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimirs Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) bez dzirnavnieka nav aršanas.. bet nu alus visaadus var dzert. Edited October 24, 2005 by vladimirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts