artis Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Es ar piekrītu Venom`am, ka nevienmēr var aistāt tabulas ar css. Es piemēram nesen aplauzos, kad biju ieplānojis uztaisīt lapu nevis ar tabulām, bet css. Gribēju kā parasti ar tabulām - uztaisu tabulu ar height 100%, width 100% un apakšā vēlvienu tabulu reitingu sistēmu banneriem, lai tie atrodas loga apakšā, tieši zem ekrāna apakšējās malas ( ja lapai nav aizpildīts kontents, tad, lai tie banneri neskrullējot uz leju nerēgojas ) - nu, izrādījās, ka ar css normālā veidā to panākt nevar - vajag visādus hakus, vai JS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 var. vajag mācēt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artis Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Jā, es jau arī iemācēju, čerz žo.. , bet vēlāk dēļ tā atkal citas problēmas līda ārā :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 tātad nepareizs webs - kā saka, "nejūzabls" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artis Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 (edited) Jūzabls sākas no tā brīža, kad jūzeriem sāk bāzt acīs bannerus ? Labots: ā, nu, labi, sapratu par ko tas ... bet bija vajadzības... Edited December 21, 2005 by artis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts