zuiks Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Labdien. Pirmkārt liels paldies bubu par foruma satura rādītāja izveidi. -------- Man radās nepieciešamība nomainīt lokāli, lai datumu attēlotu latviešu valodā. Gan manuālis, gan 2 ieraksti forumā saka, ka esot jādara tā: setlocale("LC_ALL","lv_LV"); Diemžēl, nekas nemainās. Varbūt tas, ka serverī ir Linux, kaut kā ietekmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 1.) Protams... Es arī nevarēju dabūt, un pie tā apstājos... karoč arī linksim ir jābūt LV lokalei uzliktai/esamībai 2.) var uzrakstīt savu funkciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 (edited) Varbūt līdz šis: http://66.249.93.104/search?q=cache:E36HFG...lient=firefox-a Edited September 10, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuiks Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Paldies, veči. Es jau kaut ko līdzīgu grasījos sākt taisīt. Man būtu iznācis reizes 3 garāk :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Labdien. Pirmkārt liels paldies bubu par foruma satura rādītāja izveidi.-------- Man radās nepieciešamība nomainīt lokāli, lai datumu attēlotu latviešu valodā. Gan manuālis, gan 2 ieraksti forumā saka, ka esot jādara tā: setlocale("LC_ALL","lv_LV"); Diemžēl, nekas nemainās. Varbūt tas, ka serverī ir Linux, kaut kā ietekmē? 22062[/snapback] Šitā var likt setlocale(LC_TIME,'lv_LV.UTF-8'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts