keissfootball Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 (edited) Eu kāds nevar man palīdzēt? Karoche man ir pogas uz javascipta šeit - gatavais skripts un šeit (šaubos vai kāds vispār visu lasīs), bet viņas kaut kā lēni veras vaļā kāds nevarētu pateikt ko man izdarīt, lai vērtos ātrāk, ja ir iespēja, tad lai paliek javascripts? Edited September 8, 2005 by keissfootball Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Tev taisnība - neviens to nelasīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Eu kāds nevar man palīdzēt? Karoche man ir pogas uz javascipta šeit - gatavais skripts un šeit (šaubos vai kāds vispār visu lasīs), bet viņas kaut kā lēni veras vaļā kāds nevarētu pateikt ko man izdarīt, lai vērtos ātrāk, ja ir iespēja, tad lai paliek javascripts? 22019[/snapback] Ir tāda lieta kā javascript optimizer rīki, kas samazina lejupielādējamā javascript izmēru. Tas tad nu attiecīgi arī varētu samazināt ielādes laiku. http://www.xtreeme.com/javascript-optimizer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts