FanaT Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Nu karoč esmu visu salicis PHP + Apache + MySQL =) Bet nezinu no kā tagad lai sāk... nu kā lai tagad uztaisu pimēram homepage lapu... uz kā un t.t. nu piem. es uztaisu uz PhotoShop dizainu pectam slices... un? ko talak??? kā lai uztaisa lai tas ir nevis HTML, bet PHP index.php??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ja tev nav pat sajeegas ar ko saakt tad sveeti iesaku saakt ar tiiru HTML !!! panjem kaucvai to pashu frontpagi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanaT Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 nu labi es piem. uztaisu uz html un kā pāriet uz php vienk to kodu pārkopēt?? vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nu labi es piem. uztaisu uz html un kā pāriet uz php vienk to kodu pārkopēt?? vai kā? 20104[/snapback] kaapeec gribi paariet uz php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 izpeeti kas ir * html * klients - serveris * datubaze * programeesana Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanaT Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 vienk. vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 vienk. vajag! 20107[/snapback] paarsauc index.html par index.php un vienkaarshi buus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nee lai buutu iists php vajag <? echo "html kods"; ?> taa jau buus programmesana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts