Jump to content
php.lv forumi

Piedāvāju Hostingu


ouzo

Recommended Posts

Nekaada matene, piliek klaat un staigaa laimiigs! Visas detaljas, kas atrodas serverii jau nav blusu bodee pirktas, ja saproti ko es domaju!

Vari meginaat nolaizt podaa! Es saku, ka nesanaaks! :lol: nolaidiisi, uzreiz jauns serveris vietaa! Ja sisteemai ir parslodze, tad attieciigi cilveeki riikojas! Un nosvilt nevar, jo jo ja paarak daudz useri, tad tas ekanomeejas uz lix piesleegumu, respektiivi, lapas sak bremzet, nevis servaks svilt! :D

Edited by ouzo
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu jaa... bet dzelzis var pac no sevis ar nomirt.

a kaadi tew HDD ?? SCSI vai IDE vai SATA ?

un par podaa laishanu ... tas ja es nolaistu podaa kaada cita datus, jaunaa kaste tachu to neatrisinaatu .... :D

var nosvilt, ja apstaajas cooler, tew tak nau tur termometra vars un pac termometrs pie gultas ... :lol:

un diez vai kaads tur uzmana tavas kastes temperatuuru ... :D ... un kondicionieris ar tad nepaliidzees .... so .. cik zinu , tad intel CPU ie lielaakas temperatuuras met MHz zemee ... es gan nezinu kaa ir ar Xeoniem ...

lab ... tas no sliktaas puses, gan jau ka kkas laps ar tew tur ira ...

:) nju vismaz jaabuut :)

Link to comment
Share on other sites

hehe... labs.

 

Nu, manuprāt, vispār nodarboties ar hostingu kā plaša patēriņa pakalpojumu (piedāvā jebkuram, kurš pērk) ir pasmagi. Savādāk jau ir, protams, ja hostingu piedāvā tikai klientiem, kuriem pašiem veido mājaslapas un skriptus - savējie, vismaz zinās kādi un ar ko rēķināties utt.

 

Pie tam:

Grūti būs hostingu kā pakalpojumu izkonkurēt ar serveris.lv Jo šāda veida hostingiem jābūt uzticībai un drošībai (neteiksim, ka serveris.lv ir baigais līmenis, bet vismaz rada daudz mazāk šaubas kā šeit apsprieztā tipa hostingi...). Es pat īpaši klientiem mājaslapas nekur citur neiesaku izvietot kā uz serveris.lv Ja kāds var pateikt, kas dod līdzīgus garantus un tos pilda, labprāt uzzinātu.

Edited by Robis
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...