andrisp Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 piemeeram, man ir tabula ar bildiiteem (noraadeem uz bildiiteem), gribeetos, lai vareetu uztaisiit taadu skriptu, kas izdod tipa vinjas shitaa aaraa |bilde| |bilde2| |bilde3| |bilde4| |bilde5| |bilde6| |bilde7| |bilde8| tipa 3 kolumnaas un neierobezhotaa skaitaa rindaas.. tipa interesee taa skripta dalja, kas pareizi gjenereetu <tr> <td></td> <td></td> <td></td> </tr> ceru, ka saprataat ko es tieshi es veelos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 k-kā tā: $skaits=0; echo '<table><tr>'; while(tiek padoti rezultāti) { echo '<td>'.$result['bilde'].'</td>'; if (!++$skaits%3) echo '</tr><tr>'; } echo '</tr></table>'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 (edited) paldies, izskataas, ka derees.. ieprieksh taisiiju liidziigi, tikai daudz chakariigaak un gljukainaak.. vari pastaastiit kaa iisti shito saprast ?.. !++$skaits%3 Edited July 12, 2005 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) if (!++$skaits%3) ir ekvivalents ar: $skaits = $skaits + 1; $tmp = $skaits % 3; if ($tmp != 0) Venom vēl aizmirsa pēc while cikla beigām (pirms pēdējā echo) šādu koda daļu: echo str_repeat('<td></td>', 3-$skaits%3); Edited July 12, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 (edited) man kaukas iisti neworkoja, paredigjeeju un uztaisiiju shitaadu $skaits=0; echo '<table><tr>'."\n"; while(results kautkaads) { $skaits++; echo ' <td>AAA</td>'."\n"; if ($skaits == 3) { echo '</tr><tr>'."\n"; $skaits = 0; } } echo '</tr></table>'; shitaads gan man straadaa, vislabaakais ir tas, ka ieksh if ($skaits == 3) var noraadiit jebkaadu skaitli un tik kolumnas arii tiks drukaatas. tikai reizeem nedaudz gljukainu html izdod (ar lieku <tr></tr> beigaas) Edited July 12, 2005 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 tikai reizeem nedaudz gljukainu html izdod (ar lieku <tr></tr> beigaas) ja paarkaartojam shitaa, tad nav gljuku ar html :) $skaits=0; echo '<table> <tr>'."\n"; while(kautkaads rezults) { if ($skaits == 6) { echo ' </tr> <tr>'."\n"; $skaits = 0; } $skaits++; echo ' <td>AAA</td>'."\n"; } echo ' </tr> </table>'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) pēdējās rindas tukšās celles vēl var sacolspanot, lai visās rindās vienāds ceļļu skaits. kaut kā šitā lai gan w3c validators atļauj tabulas ar dažādu <td> skaitu katrā rindā, tomēr dažādi browseri vienādāk rādīs tabulu, ja visās rindās vienāds ceļļu skaits. un pašam prieks ka kārtīgāk :) Edited July 12, 2005 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts