ouzo Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Kādam gadījumā nav kāds sms sūtīšanas scripts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 man kk meetaajas... vispaa jau paste.php.lv ar meetajaas, tikai vajag pamekleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouzo Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 Vai Tu man nevarētu to scriptu iedot? paste.php.lv, kāmēr atradīsi, un tur vēl visādi sarakstījuši kautkādus testus un vispār visādas muļķības! Neko nevar atrast! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Priekš Tele2 jau nu nevajadzētu būt problēmām tādu uztaisīt. Savukārt te: http://php.lv/f/index.php?showtopic=1432&st=0 tika diezgan daudz apspriests par LMT, un uztaisīti divi gandrīz gatavi kodi bilžu atpazīšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouzo Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 es jau domaju, ta tipa suuta uz epastu! nu juus jau ziniet ja no e-pasta grib suutiit zinju, tad jasuta piemeram uz 9999999@sms.lmt.lv vai 9999999@sms.tele2.lv! Tas jau manuprat ir vienkarshak, nekaa pec to bilzu atpaziishanas! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Tad jau vienkārši, pat php manuālī ir piemērs kā sūtīt e-pastu: http://lv.php.net/manual/en/function.mail.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouzo Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 bet, der jau arii ar taam zimejumu atpaziishanaam! es nesaprotu, kapec lmt vispar vajadzeeja uzlikt kaut kadu kodu? lai vinjiem majas lapu vairak apmekleetu? un ja tele2 uzliks tadu pashu kodu, ko tad? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 bet, der jau arii ar taam zimejumu atpaziishanaam! es nesaprotu, kapec lmt vispar vajadzeeja uzlikt kaut kadu kodu? lai vinjiem majas lapu vairak apmekleetu? un ja tele2 uzliks tadu pashu kodu, ko tad? :o 18417[/snapback] urķosim :) LMT kods ir vien tas vēl vieglākais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zandis Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 bet, der jau arii ar taam zimejumu atpaziishanaam! es nesaprotu, kapec lmt vispar vajadzeeja uzlikt kaut kadu kodu? lai vinjiem majas lapu vairak apmekleetu? un ja tele2 uzliks tadu pashu kodu, ko tad? :o 18417[/snapback] Autorizācijas kods tāpēc, lai nesūtītu SMS bombus. Un jā, uz numurs@sms.lmt.lv nevar aizsūtīt. Var tikai ID@sms.lmt.lv ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouzo Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 nu bet var taču uzlikt piemēram, ka uz vienu nummuru no vienas ip adreses var sūtīt piemēram vienu ziņu piecās minūtēs! :) Un var arī sūtīt ja Tu nēsi nomainījis nummuru uz id! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts