andrisp Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 kodaa ir vieta if (bla == bla) { header ("Location: someurl"); } bet neiet - izmet, ka header atkaartoti izsaukt nevar vai kaut kas taac, preciizaak pateikt nevaru - nav iespeejas shobriid nokopeet kljuudas pazinjojumu, bet cik saprotu - tas taapeec, ka pirms header funkcijas izsaukshanas php jau bija nodevis kautkaadu informaaciju browserim. paliidziet. kaa lai apeju sho probleemu ? vai ir alternatiiva shai komandai, vispaar man vajag, lai lapa atveertos jaunaa logaa. pashlaik izmantoju javascript kodu, bet tas neder. piedodiet, ka tik gari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 nu tu pats atbildēji uz savu jautājumu bet cik saprotu - tas taapeec, ka pirms header funkcijas izsaukshanas php jau bija nodevis kautkaadu informaaciju browserim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 nee, mans jautaajums ir - kaa lai apeju sho probleemu ? || vai nav kaada alternatiiva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 nav. nu bet tev tik grūti izvākt outputu pirms header() ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 vispaar jaa, bet buus jaameegjina shito header iebaazt pirms visa cita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 un kas tad tev tik grūts? uztaisi kaut vai funkcijā vai ar ob_start() / end Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 un kas tad tev tik grūts?/ end 16474[/snapback] nu aapraac - ja tu vispaar nezini, kas tas par kodu un ko vinjs dara, kaa tu vari nospriest, ka paarveidot vinju ir easy as 1-2-3.. tev varbuut jebkas nav par gruutu, bet es neveelos chakareeties, ja nepamaniiji - esmu iesaaceejs, bet probleemu atrisinaaju pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 neizmanto pilniibaa PHP - izmanto JavaScript gan refreshot gan parsuutiit gan..... ------ echo "JavaScr............ utt. P.S. Gana erti un elastiigi ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 nu ja tiešām neder ne header() ne javascript ne ob_* un kods ir sausmigi sarezgits, tad liec echo '<a href="'.$url.'">turpināt</a>'; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 nu ja tiešām neder ne header() ne javascript ne ob_* un kods ir sausmigi sarezgits, tad liec echo '<a href="'.$url.'">turpināt</a>'; :) 16545[/snapback] cik sapratu tad sajaa gadiijumaa labaak ir izmantot JavaScriptu - ja ( IF ) nosacijums izpildiisies tad tiks izvadiita /refreshota lapa / freims utt - Ko tur daudz lauziit galvu - tas tachu daljeji notiek lietotaaja galaa nevis uz servera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 man saakumaa risinaajums bija uz javascript, bet nepatika, kaut kas gljukoja.. sarezhgjiits tas kods taapeec, ka vinjs ir ar vairakliimenja includeem un diezgan izsvaidiits, un galveno kaart - nav rakstiits by me, es tikai tjuuneeju.. iebaazu to header pashaa galvenaajaa lapaa pirms visa cita.. works great.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivars Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Es vispār visu saģenerēju pirms kaut ko sāku drukāt laukā. Tad šitādas problēmas nerodas. Varbūt strādā mazliet lēnāk, bet toties visu baigi ērti labot un administrēt ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmk Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 <meta http-equiv='Refresh' content='0; url=$url'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts