ohmygod Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 (edited) Visu laiku datu glabāšanai izmantoju DB, bet nu ir sagadījies, ka nepieciešams weba saturu glabāt failā. Lai ielādētu faila saturu izmantoju file_get_contents. Uz mana testu serva viss darbojas, bet uz tā, kur būs webam jāstāv - Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in /blaablaablaa/labot.php on line 36 Kā man citā veidā ielasīt faila saturu? Būtībā tas ir pilnībā formatēts HTML teksts, jo iepriekšējais weba veidotājs bija uztaisījis, la pēc GET id ielasās weba saturs no attiecīgā - jau pilnībā noformētā faila. Pats weba īpašnieks neko mainīt nevar. Tamdēļ lieku WYSIWYG .Arī ar to ir problēmas, jo noformētajā failā pazūd CSS noformējums :/ Pietiek ielasīt faila saturu un nospiest - saglabāt. Noformējums pilnīgā pakaļā! Tātad resume:[s]1. Kā savādāk ielasīt faila saturu[/s] [color=red]Pats atradu...[/color]2. Kamdēļ laižot caur WYSIWYG pazūd (mainās) HUSTML faila noformējums? Edited April 11, 2005 by ohmygod Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 pats uz savu jautaajumu esi atbildeejis. fopen izmanto. fopen fread fclose vaisiivigi ir viena kjeepiiga padariishana. katrs broweris tos interpretee peec saviem ieskatiem. vislabaak jau ja pats raksti un iepostee html. Visu laiku datu glabāšanai izmantoju DB, bet nu ir sagadījies, ka nepieciešams weba saturu glabāt failā. Lai ielādētu faila saturu izmantoju file_get_contents. Uz mana testu serva viss darbojas, bet uz tā, kur būs webam jāstāv - Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in /blaablaablaa/labot.php on line 36 Kā man citā veidā ielasīt faila saturu? Būtībā tas ir pilnībā formatēts HTML teksts, jo iepriekšējais weba veidotājs bija uztaisījis, la pēc GET id ielasās weba saturs no attiecīgā - jau pilnībā noformētā faila. Pats weba īpašnieks neko mainīt nevar. Tamdēļ lieku WYSIWYG .Arī ar to ir problēmas, jo noformētajā failā pazūd CSS noformējums :/ Pietiek ielasīt faila saturu un nospiest - saglabāt. Noformējums pilnīgā pakaļā! Tātad resume:1. Kā savādāk ielasīt faila saturu2. Kamdēļ laižot caur WYSIWYG pazūd (mainās) HTML faila noformējums?[right][snapback]16174[/snapback][/right] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 2. Kamdēļ laižot caur WYSIWYG pazūd (mainās) HUSTML faila noformējums?Kas tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 Kas tas ir? 16178[/snapback] sorrz, labojot postu - buus kkas lieks pierakstiijies :D рпр postaa pie quote vari redzeet, kas bija no sākuma :) tur domāts - HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 ā :) A kas tieši pazūd? html tagi? vai tikai izskats? Ja tikai izskats (tb html tagi paliek tādi paši), tad moš tur CSS stili samainās, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts