jurchiks Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 (edited) Nu bet jau lokāli bija erori, huļi tos nelaboja? Also, vai tad tajā kodā, kuram ir šie erori, nav unit testu? Edited April 8, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Nu bet jau lokāli bija erori, huļi tos nelaboja? Also, vai tad tajā kodā, kuram ir šie erori, nav unit testu? Tā pat kā tev nekādu testu tur nav, vismaz legacy nodaļā. "Lokāli notestēja". Lokāli erroru nebija. Izmeta produkcijā, noteikts procents noteiktu eventu ko "lokāli nenotestēja" aizgāja pa pieskari. Atšķirība tikai tā, ka koda bāze savas 5000x lielāka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 :DDD lai dies' nogrābstās... Redz kur man viens Jurchiks arī, notestēja lokāli... un produkcijā. Skaisti, ne? :D Izskatās, ka ap 14 tika labots simple bug's un sešos tika salabots palielāks bug's. http://i.imgur.com/HTisMpC.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 (edited) "lokāli nenotestēja" being the keywords. Pieņemu, ka arī kodu pilnībā nesaprata un labojums bija uz ātro, jo kādam priekšniekam vajadzēja aizvakar. Pasaki vēl, ka pats developeris šīs izmaiņas uzkopēja dzīvajā. Vai ka nebija code review. @waplet - nē, ap diviem laboja vienu bagu, un ap sešiem mēģināja salabot "labojumu" :D Edited April 8, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Izskatās, ka ap 14 tika labots simple bug's un sešos tika salabots palielāks bug's. http://i.imgur.com/HTisMpC.jpg Nā. Tas tur normāls fona troksnis. Kaudzīte 404 no visādiem botiem, šādi tādi greizi pieprasījumi, ikdiena vienvārdsakot... "lokāli nenotestēja" being the keywords. Pieņemu, ka arī kodu pilnībā nesaprata un labojums bija uz ātro, jo kādam priekšniekam vajadzēja aizvakar. Pasaki vēl, ka pats developeris šīs izmaiņas uzkopēja dzīvajā. Vai ka nebija code review. @waplet - nē, ap diviem laboja vienu bagu, un ap sešiem mēģināja salabot "labojumu" :D Kur ir testi tavam freimworķelim? Code review ir? Pats ko dari? M? Kas notiks kad kāds vieglprātīgs auns uzkopēs tavu muhļījumu dzīvajā? Tu pats savu kodu vispār pilnībā saproti? Tie paši vēži, tie paši vēži vecīt. Man arī, piemēram, testi iztrūkst, un ir vietas un lietas kur es jamos nerakstu. Tikai atšķirība tāda, ka es arī nereklamēju savus skricelējumus uz galda malas kas man githubā un kur ne mētājas kā krutus freimworkus... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 (edited) 1) Es nekur savu freimworku nereklamēju. 2) Es nevienam feedback neprasīju. 3) Es paļaujos uz to, ka "vieglprātīgi auni" manu freimworku neizmantos; izmantos (vai neizmantos) tie, kas sapratīs, ko tas dara un vai tas atbilst viņu vēlmēm. Ja tādi auni izmantos, tad paši vainīgi, ka izmanto softu, kuru nesaprot. Tur jau tā ir ļoti maz koda, visu var izlasīt un saprast stundas laikā, tā kā there's no excuse. 4) Jā, es savu kodu pilnībā saprotu. 5) Iespraud savu viedokli sev labi dziļi. Edited April 8, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 :> Pagaidi, tu tach teici ka labaaks... :> Tå ir reklåma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 LOL, sure buddy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Un vispār, PHP freimworks ir priekš tam lai HTML ģenerēt un formiņas validēt, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Not really. Ģenerēt HTML un validēt formiņas var arī bez freimworka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts