birdolicious Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Sveicināti. Pieļauju iespēju, ka šo rakstu varētu arī dzēst, par neatbilstību, bet vēlējos palūgt palīdzību, ja drīkst? Draudzene Augstkolas vajadībām izveidoja blogu un ir jāsavāc 2k unikālie skatījumi (http://www.studentspoint.info), vai bez spamošanas, ko man tiešām nepatīk darīt, ir vēl kādi oriģināli ieteikumi, kā var izplatīt mājaslapu? + es arī īsti nezinu, kurā sadaļā šo var publicēt, ja vispār var.. ehh Paldies jau iepriekš par atbildēm, vai.. ehh.. sliktākajā gadījumā - ja raksts tiks dzēst, ko lai dara, jādomā būs vien pašam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 2k skatījumi vai apmeklējumi? Teorētiski var kādā mazā lapā iemest iframe no tavas analītikas koda un vsjo, apmeklējums analitika uzskaitīsies un varēsi iedot atskaiti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdolicious Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Unikālie apmeklējumi, meaning, neder tas, ka viens cilvēks 100x iet lapā :D Es gan nezinu nevienu lapu, kurā varētu iemest to analītiķa kodu vēl. Būtu jau gan, laikam, noderīgi un ātri, ņemot vērā, ka viņai ir mazāk par mēnesi laika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Varu tev šo skaitli dabot vienas dienas laikā, respektīvi, iedod vienas dienas apmeklētājus priekš tava skaitītāja. Man liekas, ka bija arī pakalpojums par hostu pirkšanu. Ja ko vajag, raksti PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Ar iframe uzmanīgi, daudzi antiviruse uzreiz brēks par tādu paskākumu un var sanākt problēmas lapas īpāšniekam. Respektīvi, google var šamo ātri uzlikt kā nedrošu lapu un tad nedēļu vismaz būs jāgaida, lai noņemtu to nost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Google+ like poga pati ir iframe'ā, tāpat facebook like box un twittera poga. Un kāpēc lai antivīrusi par to brēktu? Ir daudz citu produktu, kuri izmanto iframe kaut kādu datu ielādēšanai. Edited March 24, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts