Sasa Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Sveiki, Sēžu lauzu galvu tiesa gan neesmu neko pamēģinājis tikai tādā idejas līmeni smadzeņoju. Tātad ja es no savas aplikācijas vēlos postēt eventus facebookā, bet atļaut tikai tiem kas ir facebook lapas adminiem. Esmu izdomājis tik tālu ka pēc autorizācijas ar facebooku es pārbaudītu vai lietotājs ir facebook lapas admins ja jā tad ļauju postēt ja nē tad nē. Loģiski izklausās, vai galīgi garām un viss darās savādāk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Nu ja API to kkā neatbalsta cilvēcīgā veidā, tad var appas pusē glabāt useru IDs (kuriem ir tiesības, t.i., adminus). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 $signed_request = $facebook->getSignedRequest(); $page_admin = $signed_request["page"]["admin"]; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Kemito: tas facebook signed_request tiek arī nosūtīts arī uz āru es domāju savai lapai, kas nav kā facebook fan page vai canvas app? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts