davis1229 Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Es jau kadu laiku apgustu php un mysql. HTML un CSS es jau zinu, un man ienaca prata doma uztaisit youtubes kanalu ar php un mysql pamacibam. Neko lielu, tikai paata informaciju par php, un kas ir datubaze, a dabut datus ara no datubazes un pec tam varetu kerties klat pie sarezgitakam lietam, piemeram, login sistemu ar sesijam, jo man pietruka latviesu pamacibas kaut ari es labi saprotu anglu valodu. Ko jus sakat par manu domu, varbut varetu ieteikt ar ko sakt utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uplifting Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Es tava vietā nemocītos un novilktu gatavu skriptu, to rediģējot un pārtaisot pa savam daudz ko apgūsi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Doma nav slikta, bet nedomāju ka būs liela atsaucība, jo pārsvarā tā pat informāciju meklē angļu valodā. Un jaunajiem programmētājiem tā pat bez agnļu valodas nekur neiztikt. Domāju ka bus vairāk patērēts laiks un ieguvums mazs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uplifting Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Taisnība! Gadus 6 atpakaļ izveidoju Elektroniskās mūzikas forumu kuru balstīju uz LV publiku .. apmeklējums ilgu laiku nepārsniedza 200 dienā. Vēlāk pārbāzēju uz internacionālu pasākumu un uz šodienu apmeklējums dienā nav mazāks par 10.000 un tikai 5% ir LV apmeklējums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Clubland? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts