Jump to content
php.lv forumi

Uplifting

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About Uplifting

  • Birthday 07/02/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Latvia, Riga

Uplifting's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tad nu gan laiki pienākuši, ka 50 USD nevar samaksāt gadā.
  2. Uplifting

    Logo Izstrāde

    Sveicināti, Nepieciešams izstrādāt logotipu festivālam, vairāk info PM. Paldies!
  3. Loķiski, ka princips ir savādāks, bet būtība ir tieši tā pati. Neesmu vēl piedalījies nevienā tādā projektā, kur dizains uzreiz tiek rakstīts kodā. Pirmās vienmēr ir skices, kuras tiek uzīmētas iekš InDesign, lai radītu pirmo priekškaru un pēc tā pamata tiek strādāts tālāk. Bet es jau nezinu, tu izklausies tāds gudrāks čalis, ko tad es te... Bet tā jau laikam dzīvē notiek, darbā kurā esi ieguldijis sirdi un dvēseli pēc tam tiksi nodirsts no galvas līdz kājām ;) Katrā ziņā viss skaidrs, zināju, ka nevajadzēja, bet tiešām cerēju, ka kāds kādā mērā varēs norādīt un nebūtībām vai arī ieteikt kā un ko darīt labāk, bet ja jau viss ir aizgājis tādās galējībās, tad acīm redot esmu izvaidojis visu kā nākas un par to arī priecājos :) P.S Administrātoriem lūdzu dzēsiet šo tēmu.
  4. daGrevis pareizi saka. "Uzzīmēt dizainu nav tas pats, kas to implementēt web lapā." Patiesībā ir gan. VIsam pamatā ir saprast kādu iznākumu tu gribi. Es paresonīgi "zīmēju" dizainu galva, citreiz vnk ar zīmuli uz papīra un tad šo ideju mocu iekšā css un html. Protams idejas smeļu arī no citiem darbiem - uztaisu tādu pašu vai līdzīgu, piemērojot to lapas konceptam. Uztaisīt kvalitatīvu dizainu ir vienkārši, ja tu ievēro visus HTML5 prasības - visu ko var izdarīt CSS, lai dara CSS un tad arī jebkurš pārlūks kodu nolasīs pez gļukiem. Man peronīgi patīk, ka dizains ir "Clean & Simple", cenšos izmantot pēc iespējas mazāk animācijas, lai izvairītos no pārlieku daudajiem .js requestiem un samzinātu load time. jurchiks, jā neesmu, jo saprotu, ka vēl neesmu pilnībā apguvis css, html, javascript, sass, less kas nepieciešams ir dizainam.
  5. Būtu es šeit kaut ko metis ja nebūtu pats darijis? dohh!
  6. Tu domā to čuvaku, kas tur kaut kādas algas sarakstu nopludināja, kā piemēram šādu? http://www.ptac.gov.lv/upload/copy_of_personas_03_2014.pdf :D
  7. http://www.ptac.gov.lv/upload/ :)
  8. Iečekojot pašu kodu, pilnīgas šausmas :D Man jau likās, ka es esmu amatieries, bet nu 200 kļūdas vienā index lapā ir kaut kas nepārspējams :)
  9. Novelc/nopērc kādu no HTML/CSS templatēm, atver vaļā kodu un staigā visam cauri no sākuma līdz beigām .. ko nesaproti, met gūlē. Es šādā veidā ļoti ātri iemācijos. css/html pats par sevi nav nekas sarežģīts :) Lai nesajuktu prātā no kļūdām, iesaku izmantot šo http://validator.w3.org iesācēju labākais draugs. Te būs localhost webserveris http://www.mamp.info/en/ Nezinu kā strādā uz Win, bet uz Mac perfekti.
  10. Neko neēsi dzirdējis par Bootstrap? http://bootstrap.lv
  11. Es strādāju gan no mājām gan no biroja, darbojos vairākos projektos, gan savos gan citu uzņemumos, nopelnu ļoti labi, pieturos pie vesleīga uztura: Rīsi, biezpiens, vista, griķi, dārzeņi utt, vissu kurā ir pēc iespējas mazāk tauku un vairāk ogļuhidrati, apmeklēju sporta zāli 4x nedēļā un jūtos ļoti labi. Sāku veselīgi dzīvot tikai nesen un dažu mēnešu laikā jūtu pamatīgas atšķirības. Iesaku to darīt visiem kuri ikdienu pavada buroties kodus un ne tikai :)
  12. Kapēc prestashop? Es personīgi divus iveikalus esmu bāzējis uz prestashop, nogurdinoši, piņķerīgi un neciešāmi. Pēdējā laikā bāzēju visu uz OpenCart, kas ir daudz praktiskāks un vienkāršāks! Pluginu izveide arī ir daudz patīkamāka un ērtāka, kā arī dizaina koriģēšana!
  13. Es personīgi pērku lai nebūtu par šādiem sūdiem jādomā, jālauž galva un jātērē laiks! Tes es atrodu gandrīz visu un par ļoti zemām cenām http://www.123rf.com/
  14. Sveicināti! Cenšos panākt JW Player strīmošanu no diviem dažādiem serveriem, respektīvi, caur PHP koda tiek ievadīts video faila nosaukums, šis video fails var atrasties gan uz "serveris1" gan uz "serveris2". Attiecīgi js kodā ir nepieciešams iemest divus linkus, pēc kuriem nosaka atrašanos vietu uz servera. Mans pašreizējais kods izskatās šādi: <script type="text/javascript"> window.jw_jwpsrv_src="http://www.example.com/jwplayer/jwpsrv.js"; </script> <script src="http://www.example.com/jwplayer/jwplayer.js?c=5"></script> <script>jwplayer.key="nCwRts+RO22OQ34vtgv+s23KGv4l5fPkV23G2k6frX1uyQ=="</script> <script type="text/javascript"> var assemble=function(o){ $('<div id="'+o.id+'_inner"></div>').appendTo($('#'+o.id).html('')); jwplayer(o.id+'_inner').setup({ file: 'http://108.162.207.49/videos/'+o.filename+'.mp4?r='+Math.random(), provider: "http", width: "640", height: "360", startparam: "start", 'http.startparam':'start', analytics: { enabled:false ,cookies: false }, primary:o.player_type ,autostart:o.autostart ,bufferlength:1 // buffer 1 second, to start playing ,logo:{ file:'/logo.png' ,link:'http://www.example.com/' } ,abouttext:'© example '+new Date().getFullYear() ,aboutlink:'http://http://www.example.com/' // ,skin:'skins/brockskin8.zip' }); } </script> Paldies!
×
×
  • Create New...