Norciks Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Sveiki! Ir radusies vajadzība priekš WEB lapas izstrādātu un integrētu Java aplikāciju. Aplikācija dotu iespēju, jebkuram cilvēkam modelēt objektus un apskatīt tos 3D režīmā. Cilvēki, kuri tikai domā, ka varētu apmierināt manas vēlmes, lūgums, neatsaukties. Sīkāka informācija privāti. P.S. Šī specifiskā valoda man ir sveša, tāpēc "nekūpat" pirms laika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Tjipa Java appletu vajag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 A ti kto takoi? Google Sketchup un dosvidanyie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norciks Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Brīvs. Edited August 31, 2012 by Norciks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norciks Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Bļe, jūs iedomīgie botāniķi! Kārtējo reizi pierādās tas, ka igaunis ir divus stāvus augstāk par latvieti. Ne jūs mākat sadarboties ar pasūtītāju un nopelnīt naudu, ne pacelt Latviju IT jomā. LOHI! Meklēšu pakalpojumus citur. Edited August 31, 2012 by Norciks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Okay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Bahaha, čalis rullē! Pēc mana jautājuma, vai viņam vajag appletu, viņš atrakstīja jautājumu, vai man ir interese. Es teicu, citēju: "Nav intereses, nav iespēju, nav zināšanu, nekā nav :) " Paskaidroju: nav intereses kodēt datorgrafiku, kā arī nav iespēju, jo ir citi darbi, kā arī galu galā nav zināšanu konkrētajā jomā. Atbildē saņēmu: "Skaidrs. Tipisks latvietis. " Vāks, un tad šitā atbilde te topikā :D Norciks izklausās pēc middle man, kas varētu būt sasolījies kādam dabūt projektu gatavu, un tagad pakaļa svilst :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 pzīstot vietējos kaktu iznvestorus, tad piedāvājums būtu sākt bez specenes, investors visu parādīs "uz rokām", prožekts beigās varētu tapt par Skečupu, budžets ap 500 euro (varēs saņemt, kad investors spēs kaut ko pārdot) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Citos forumos jau raksta, ka Igauņi, kas strādā Skaipā, jau raksta atlūgumus... esot uzradies mega investors... Bet ja nopietni, gadījums tik bēdīgs, ka pat nav iekāres aprakstīt variācijas par šo tēmu. Edited August 31, 2012 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norciks Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Un ko darīt tiem, kuriem nav ne specenes, ne mistiska investora, ne īsti saprašanas kā "jūsu" valodā pasniegt to, ko vajadzētu realizēt? Edited August 31, 2012 by Norciks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Klausies, tu taču saproti, ka šis pamatā ir PHP forums, nevis javas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norciks Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Man ieteica divus variantus: php un boot. Sāku ar šo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 nu pats pirmais padoms, nestresot un nelamāties un apzinies pretrunu - tev nav daudz līdzekļu vs. labi javas programmētāji ir ļoti pieprasīti un labi apmaksāti, iekš UK 70,000 GPB/gadā ir reāla alga. LV tā ir 1,500/mēnesī pie laba darba devēja vari to atļauties? un specenes neesamība ir it kā tava foršā viltība, bet reāls sēklis darba darītājam: - pats nezini ko gribi - nespēj noformulēt ko gribi - pēc nedēļas izdomāsi visu ko citu ko vēl gribi - u.t.t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Igauņi jau atšuva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 igauņi tik kapā Skype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts