tors Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Sveiki, Ko jūs domājat par go programmēšanas valodu? Vai būtu jēga mācīties, vai tāpat šī valoda nekļūs populāra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Vai tikai tu nebiji tas, kurš tik tikko gribēja pirkt Mac, lai pelnītu miljardus, taisot iOS aplikācijas uz Objective-C? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tors Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Kāpēc uzreiz miljardus? Tas, ka es uzdodu jautājumu par kādu progr. valodu nenozīmē, ka es viņu uzreiz sākšu mācīties un pārējo atmetīšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Es jau neko ļauni nedomāju... es tikai gribu pabrīdināt par vienu «sindromu», ar ko pats vēl nesen slimoju. Ja tu sāc darīt kko vienu -- teiksim, mācīties Objective-C -- **mācies to** un paralēli nemācies vēl trīs citas programmēšanas valodas. Vienkārši, savādāk iznākums būs tāds, ka beigās nebūsi iemācījies itin neko. «Nospraud mērķi» un īsteno to! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Neko dižu. Paskatījos, neieinteresēja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 daGrevi, tu raksti tā iktā forumam būitu markdown atbalsts :D Par GO programmēšanas valodu, mazliet biju palasījis kā jau marrtins teica, neizskatījās piesaistoša/intresanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 > daGrevi, tu raksti tā iktā forumam būitu markdown atbalsts :D Zinu. Bet Markdown ir TIK foršs! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts