Jump to content
php.lv forumi

tors

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

tors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kāpēc uzreiz miljardus? Tas, ka es uzdodu jautājumu par kādu progr. valodu nenozīmē, ka es viņu uzreiz sākšu mācīties un pārējo atmetīšu.
  2. Sveiki, Ko jūs domājat par go programmēšanas valodu? Vai būtu jēga mācīties, vai tāpat šī valoda nekļūs populāra?
  3. Pašlaik skatos uz šo - http://www.aboluveikals.lv/index.php?zoomid=1716 .
  4. Sveiki, Tātad ir doma ņemt lietotu Mac portatīvo datoru līdz 250 ls. Varbūt variet ieteikt, kādu? + Uz vietas, kad satikšos ar cilvēku, ko noteikti vajadzētu pārbaudīt datoram, jo iepriekš ar MAC neesmu strādājis.
  5. Nu jā, taisnība, bet jebkurā gadījumā, kamēr domāju, varu sākt jau kaut ko taisīt uz šī, un tad palēnām pāriet. Jebkurā gadījumā varbūt atstāt šo tēmu vaļā, un padiskutēt, ja kāds te ir taisījis applikācijas? Kā ir ar free applikācijām, ir vēlāk kādi bonusi no tā?
  6. Hmm, atradu - appcelerator.com . Paskatīšos, kas tas tāds ir mazliet sīkāk, varbūt var iztikt vispār bez mac pirkšanas.
  7. Hmm, nu jā :)... Tagad skatos Mac Mini, cik lasīju stackoverflowā, ļoti izdevīgs variants, jo xCode nāk līdzi bezmaksas, tātad, tikai nopirkt licenci un aidā. Kā ir ar saslēgšanu? Viņu slēdz pie parastajiem monitoriem? Varbūt variet iedot kaut kādu nelielu informāciju, kā viss notiek, jo saistībā ar MAC'iem man ir tumša bilde.
  8. Paldies, praktiski, tā kā jau teicu, pašlaik ir galvenais tikai, lai varu taisīt applikācijas. Cik skatījos lētākie ir ap 650 ls, tā ir taisnība, vai arī man ir šķības acis un rokas? Jebkurā gadījumā, uzreiz rodas vēl viens jautājums, kāpēc apple saviem datoriem liek tik lielu summu? Ā un vēl, vai tiešām nav nekāda cita iespēja taisīt iPhone applikācijas un izplatīt tās Appstore, bez MAC OS? Objective - C, var windows vidē rakstīt, bet, kas ir ar testēšanu, un palaišanu uz iPhone?
  9. Sveiki, Tātad, topika nosaukums jau praktiski visu izsaka, kuru no MAC datoriem, Jūs ieteiktu man ņemt. Dators būs pilnīgi un tikai domāts iPhone/iPad applikāciju izstrādei, un nekam citam. Varbūt tiks veidotas vēl pāris mājaslapas un citas programmas izņēmumu kārtā, bet nu nekas cits netiks darīts uz viņa. Tors.
×
×
  • Create New...