ST1M Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Sveiki mani sauc Vilis ar </php> nodarbojos 2gadus pats visu iemācijos un skatiju profesionalos kadrus! teikšu tā tas ir mans hobijs . Esmu tāds cilvēks kas velās uzjautrināt php.lv mēss varam jums visiem palidzēt! Redzu php.lv daudz minusus! Nav nekā iekša mhmm..Es domaju pa blokeim utt.. jums derētu čats .... Ja kādam vaig ibp skriptus jautajat man privati neko nevaig pirkt visu var dabūt bezmaksas! Vell gribeeju pateikt vienu lieto te nav aktīvi adminstratori Gribeju zināt vai php.lv ir oficiala majaslapa? ES vairāk nodarbojos ar IPB man pašam pieder speļu komuns varu paradīt playzone.ez.lv Ieskatities un padomajat samēra ar šo php.lv nesamerīt! Tapēc jau iepriekš pateicu ka te nava aktīvi adminstratori--> info: Varu dabūt te statusu moderatora vai MAIN būšu aktīvs un lidzēšu visiem! Ielikšu visus skriptus lai visiem nebūtu jāperk utt. Līdz tikšanās reizēm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Esmu tāds cilvēks kas velās uzjautrināt php.lv mēss varam jums visiem palidzēt! Ar to jau tu esi ticis galā.Kaut gan humora te reizēm tāpat ir pietiekoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST1M Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 izskatās galigi klusums! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Pietiek ar ziedinju un codez sarkasmu jautriibai. (null) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST1M Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 kur vaar sastapt adminu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Meklee te lietotaaju: ziedinjsh Edited March 17, 2012 by rATRIJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 rATRIJS melo, raksti viņam, viņš ir admiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Admini slēpjas. Moderatori arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts