Jump to content
php.lv forumi

Paypal norēķinu sistēma valūta un statusi


Sasa

Recommended Posts

Atgriežoties atkal pie http://php.lv/f/topic/20039-paypal-norekinu-sistema-un-valuta/, bet šoreiz neies runa par valūtu kursiem, bet gan par 'payment_status' tā kā paypal nav valūtas LVL, tad sanāk izlīdzēties ar USD un EUR.

Testējoties saņemu statusu 'Pending' un kā iemeslu 'pending_reason=multi_currency' jautājums vai man šādu variantu uzskatīt par OK esam? Labāk būtu ja statuss atnāktu atpakaļ 'Completed'.

Ko ieteiksiet?

Link to comment
Share on other sites

Tā arī darīju ka LVL konvertēju uz EUR(tik daudz es izlasīju ka paypalam nav LVL), bet manā situācijā ir tā ka sandbox'ā man pārdevēja konts ir USD un pircēja konts ir USD (pirmajā variantā) status atnāk kā Pending, tad es sataisīju pircēju ar EUR kontu(otrajā variantā, pārdevējs ar to pašu USD kontu) status atnāk Pending, abās situācijās iemesls multi_currency.

Izsecināju ka ja būtu i pārdevējam i pircējam EUR konti tad status būtu Completed.

Tad vēl izlasīju, bet nepaguvu notestēt, ka šie Pending ir pārdevējam jāapstiprina, tad uz notify_url atnāk atkārtots POST's kurā jau būs status Completed.

Tā tas viss arī strādā?

Link to comment
Share on other sites

Man jau pirmajā variantā pārdevējs bij ar USD un pircējs bij ar USD, bet summa kas jāsamaksā bij EUR kā rezultātā izveidojās multi_currency.

Cik salasījos ja ir Pending tad pārdevējam jāapstiprina maksātā summa un tad atkārtoti tiks nosūtīta informācija par maksājumu uz norādīto adresi ko norāda pie paypal formas, kaut kā tā bet vēl jāpārbauda vai tas tā tiešām strādā.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...