Ashaissss Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Es velejos pajautat ka jus reklamejat savu web lapu ? MAn jea ir www.Reklamet.lv Man ir nepieciesama publika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vertex Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 ak šausmas.. manas acis vēl aizvien nespēj atdzīvoties no tā dīvainā krāsu salikuma.. :D Piekrītu, mājas lapas dizainam varēji izvēlēties kaut ko neitrālu, ja vēlējies to veidot kā sludinājumu dēli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ja cilvēkiem patīk lapa, viņi to aceras, ja viņi to aceras, tad viņi tur ienāks, so radi patīkamu lapu un cilvēki būs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 kāpēc lai kāds ietu uz lapu paskatīties reklāmas? tas lapā minētais "neizejot no mājas atrast informāciju" kaut kā baigi deviņdesmito gadu iemesls.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts