Jump to content
php.lv forumi

vertex

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

vertex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Apskaties šo http://lv.php.net/manual/en/function.preg-replace.php
  2. Tur bija arī tā viņa lielākā problēma ;)
  3. Pirmkārt jau nevajag echo mainīgo, bet atgriezt šo nick name. Otrkārt kādēļ izmanto mysql_escape_string, ja vari vienkārši pārbaudīt vai tiek padots int? Bet par to kādēļ Tev šādi tiek izvadīts niks, pieļauju domu ka varētu būt vainīgs echo, jo vajag return pašu value, ja ne, tad skaties CSS.
  4. vertex

    .htaccess

    Pamēģini uzrakstīt, lai tas nāk kā no root foldera.
  5. vertex

    .htaccess

    Kāds url Tev stāv attēliem?
  6. $dati["$time"] = "$id"; Papildinot briedis teiktu, kādēļ Tu viņus liec kā string, nevis kā parastu mainīgo? t.i. $dati[$time] = $id; Tad vēl vajadzētu Tev šo dati array iznest ārā no while.
  7. Piekrītu, mājas lapas dizainam varēji izvēlēties kaut ko neitrālu, ja vēlējies to veidot kā sludinājumu dēli.
  8. vertex

    FancyBox

    [color=#000000]include_once[/color][color=#666600]([/color][color=#008800]'pages/'[/color][color=#666600].[/color][color=#000000]$p[/color][color=#666600][[/color][color=#006666]1[/color][color=#666600]].[/color][color=#008800]'.php'[/color][color=#666600]);[/color][color=#880000]// sho vajag dažām lapām bez headeriem etc.[/color] Pamēģini uzlikt, lai viņš ņem pēc pilnās, t.i. no root foldera.
  9. Tu saki, ka šis ir balstīts uz Zend. Ok, bet kādēļ lai izvēlas šo atvasināto versiju, nevis pašu Zend? Vienu lietu Tu minēji par valodām un CRUD. Bet cik zinu, ZEND multi-valodas arī atrisina ļoti interesanti un efektīvi.
  10. Bet kādēļ tas ir jāmoka ar dažādām funkcijām utml. ja to var panākt izveidojot kārtīgi un pareizi saglabājot visu uz UTF-8? Tu tiešām zini ka visu izmēģināji, t.i. arī saglabāšanu un DB veida maiņu(charset)?
  11. http://www.wikihow.com/Make-a-PHP-Hit-Counter Te ir primitīvākais piemērs, lai saproti pašu ideju. Protams, ja vēlies unikalitāti, kā jau teica @daGrevis, tad nāksies vēl skatīties IP adreses, visu info aizgrūst uz DB un likt limitāciju uz 24h.
  12. vertex

    css opacity

    Uz kāda pārlūka Tu testē?
  13. vertex

    php countdown

    http://www.brighthub.com/internet/web-development/articles/9471.aspx
  14. Bet šim ir arī ļoti daudz papildfunkciju, kuras šoreiz mums nebūs nepieciešamas.
×
×
  • Create New...