smarty Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 veidoju vavu cms, viss ir jauku, ir modulji, shabloni, moduljus var instaleet/atinstaleet, bet tagad ir probleema ar dizaina teemu organizaaciju - kaa buutu labaak - ir viena mape atveeleeta diazinam, kur samesti shabloni plusi - vienkaarshi izveidot, pielietot; miinusi - nav iespeejams izveidot ka katram lietotaajam ljaut mainiit teemu - ir mape ar teemu nosaukumiem un katraa savi shabloni plusi - ir iespeejams katram lietotaajam izveeleeties teemu, katraa teemaa var buut pat savaadaaks objektu izvietojums; miinusi - probleema ar moduljiem, jo instaleejot moduli tam liidzi jaadod shabloni, tad nevaru saprast kuraa teemaa kopeet. to it kaa vareet atrisinaat, ja es pienjemu kaadu teemu par defaulto, tad modulja visi shabloni tur kopeejas un no citaam teemaam truukstoshos shablonus njem no defaultaas teemas, bet tad atkal ja lietotaajs grib citu uzlikt defaulto teemu un laiku pa laikam maina, tad saiet viss sviestaa ir kaadas idejas? .. pagaidaam uzliku ka ir defaultaa teema kuru nevar mainiit, bet shis risinaajums man kkaa nepatiik, gribeetu kko viltiigaaku :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 atk. no tā, ko tev dara moduļi, no kaut kā laikam būs jāatsakas /me lieto k-ko līdzīgu 2 aprakstam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Iesākumā padomā, vai tiešām tev tā tēmu mainīšana ir tik aktuāla un vajadzīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 vismaz 3x esmu taisijis _savu_ (jo paša tak labāks! :D ) cmsu ar tēmu supportu, bet piekritu Kaklz, tas tiešām nav aktuāli un vajadzīgs, galvenais saliec visu smukos templeitos un neko neraksti ieks koda, tad varēsi dizainu mainīt un staipīt kā gribēsi katram projektam. un `citu` tēmu var panākt pamainot tikai css, ja css`ā definē arī platumus un floatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted February 1, 2005 Author Report Share Posted February 1, 2005 njaa bet es jau nevaru kontroleet kas iisti shablonos rakstiits, t.i. kuru css ielaadeet, jo kods ir neatkariigs no shabloniem, laikam buus jaapamoka mans otrais variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts