SunCider Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Ar smadzenēm? :) Nu vot ja tu būtu iesācējs un es būtu profiņš es tevi arī tā nodisrtu!! Tā kā cieni citus!! Es vnk prasu palīdzību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nu vot ja tu būtu iesācējs un es būtu profiņš es tevi arī tā nodisrtu!! Tā kā cieni citus!! Es vnk prasu palīdzību. Neviens te nevienu nenodirš, bet vai tiešām mums ar pirkstu ir jābaksta? Esi vispār izskatījis visu šī produkta mājaslapu? Lūdzu, http://wiki.e107.org/index.php?title=Main_Page dokumentācijas lapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Ar smadzenēm? :) A kur tādu var nokačāt ? :))) Autoram - Ja sanāca uzinstalēt, tač vismaz pabraukā pa pašu admin paneli, papēti kas un kā. Tur tak visu ko vari mēģināt "čakarēt". Tad arī redzēsi, kas ko dara, ko dot u.t.t. Edited November 3, 2011 by nikidijs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunCider Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 A kur tādu var nokačāt ? :))) Autoram - Ja sanāca uzinstalēt, tač vismaz pabraukā pa pašu admin paneli, papēti kas un kā. Tur tak visu ko vari mēģināt "čakarēt". Tad arī redzēsi, kas ko dara, ko dot u.t.t. Nu jā! Es jau kaut ko esmu iztulkojis! A kā pašu ,piemēram, webu ko nevar tā caur admina paneli pārtulkot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Pieņemu ka LV paku nedabuji. Nu teiksim novelc vel RU valodas paku, ieliec un tad tik sāc labot. Piemēram define("ADLAN_0", "Новости"); pārlabo uz define("ADLAN_0", "Jaunumi"); un visus tur entos simtus vai tūkstošu.. Un beigās tava RU valoda būs latviska ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 A kur tādu var nokačāt ? :))) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) Nu vot ja tu būtu iesācējs un es būtu profiņš es tevi arī tā nodisrtu!! Tā kā cieni citus!! Es vnk prasu palīdzību. Tu nevis prasi, bet pieprasi. Tevi neviens neapbižo, patiesībā, apbrīnojami auklējas ;) Edited November 4, 2011 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts