sega99 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) kads varetu iedot piemeru fancybox'am ja tiek inkludots jau car js links? piemeram man ir lapa links <a href="/kikerigu.php" id="DDDD">AAA</a> - fancybox strada perfekti, atveras ka iframe /kikerigu.php bet ja es palaizu sadi <div id="ajaxs"></div> tad paradas AAA uzspiezot uz vina vins parmet totali uz kikerigu.php, nekadas pazimes ka fancybox butu vajadzetu uzlikt ka caur js inkludots vins ari strada.. Edited July 18, 2011 by sega99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mad182 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Grūti izlobīt, ko tu īsti gribi, bet laikam .live() palīdzēs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sega99 Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 (edited) paskatīšos to live bet nu šitā fancybox parametri uz id'u DDDD jau noraditi un visa pareja info kas nepieciesama lai ietu <a href="/kikerigu.php" id="DDDD">AAA</a> = atver fancybox'a ifreimā kikerigu.php bet ja palaiž <div id="ajaxs"></div> ajaxs inklūdo <a href="/kikerigu.php" id="DDDD">AAA</a> = tad uzspiežot vienkārši pārmet uz kikerigu.php bez fancyboxa ifreima.. ta teikt fancybox tiek ignorets edit; skatos tas live(); nav tas ko domāju, vai arī ir Edited July 18, 2011 by sega99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xPtv45z Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 .live() ir tieši tas ko tev vajag. Otrs variants ir fancybox pielikt, pēc tam, kad ajax ir jau nostrādājis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sega99 Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 .live() ir tieši tas ko tev vajag. Otrs variants ir fancybox pielikt, pēc tam, kad ajax ir jau nostrādājis. ok, paldies ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sega99
kads varetu iedot piemeru fancybox'am ja tiek inkludots jau car js links?
piemeram man ir lapa links
<a href="/kikerigu.php" id="DDDD">AAA</a> - fancybox strada perfekti, atveras ka iframe /kikerigu.php
bet ja es palaizu sadi
<div id="ajaxs"></div>
tad paradas AAA uzspiezot uz vina vins parmet totali uz kikerigu.php, nekadas pazimes ka fancybox butu
vajadzetu uzlikt ka caur js inkludots vins ari strada..
Edited by sega99Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts