codez Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 izskatās gan, ka google tomēr fiksē platumu arī, tikai nevis vienai vērtībai, bet noteiktā intervālā. Galvenajam wraperim, kurā iekļauta lapas informācija CSS: #cnt { margin: 0 auto; max-width: 1181px; min-width: 817px; padding-top: 17px; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Jāskatās jau arī no tā, kāds dizains ir domāts pašai lapai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metroid2 Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Dizains būs simple.. Nekas pārspīlēts.. Principā divi varianti - vai nu liquid vai fiksēts .. Tiešām grūta izvēle kādus pamatus liet mājai, tāpat arī te, kādu likt pamatu tēmai. Principā lapa būs arī tāda beckgrounds būs balts un varbūt kkādi sīkumi kas izcels kko būs citās krāsās, bet nekas pārspīlēts.. tāda vienkāša tēma.. Bet es baidos viss vairāk par to, ka ja man ir kāds kods lapā kurš ir uz table.. Tad man sanāk likt arī visu to uz procentiem pareizi? - ja man ir layouts uz procentiem.. Tātad principā divi varianti vai nu viss uz procentiem vai viss uz px kārtīgi aprēķināts..? Pareizi?.. Ko jūs ieteiktu kādu pamatu lietot no šiem diviem variantiem..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) Fixed ftw! Fluid nu hz, man nepatīk. Kā dizains lēmis tādus pixeļus arī liec. Edited July 28, 2011 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 (edited) Principā viss ir atkarīgs no dizaina un satura īpatnībām, bet man jau liekas, ka lielākajā daļā gadījumu fiksēts platums ir gan labāka, gan vienkāršāka izvēle. fcuk, kā es nokļuvu tik vecā topikā? Edited August 27, 2011 by mad182 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts