vostro Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Sveiki, kā var uzstādīt cepumu tikai atseviškam blokam: <div id="cookie">Šītajā div'ā saglabājas viss</div>?? Edited April 9, 2011 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aiviss Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Vai nu es neko nesaprotu. vs. Vai tu neko nesaproti. Jo Cookies nav nekāda sakara ar DIV - tā es domāju. ----- Tu vēlies kādu cookies informāciju varbūt attēlot iekš div'a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vostro Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Vai nu es neko nesaprotu. vs. Vai tu neko nesaproti. Jo Cookies nav nekāda sakara ar DIV - tā es domāju. ----- Tu vēlies kādu cookies informāciju varbūt attēlot iekš div'a? Iespējams, ka es nepareizi skaidroju un man saprašanas par JS cookies nav, man vajag lai vienā blokā, pēc refreša paliktu visa informācija, kas tur bija darīta, man ir iepirkuma grozs, bet to ko es pievienoju viss pazūd pēc lapas pārlādēšanas :( vot tur man ir neskaidrības. Edited April 9, 2011 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aiviss Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) skaidrs. Es personīgi to visu principā darītu ar PHP un DB. Kā? uz šo pusi: http://tobundle.com/M8zCl + pilna google. Šie ir pirmie meklējumi... Edited April 9, 2011 by Aiviss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kemito Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Nu glabā sessijā / cepumos, tos datus glabā nevis blokā bet vispārēji, kas reāli faktisku būtību nemaina. $_SESSION['value1'] = $value1; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vostro Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Paldies Jums!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vostro
Sveiki, kā var uzstādīt cepumu tikai atseviškam blokam:
<div id="cookie">Šītajā div'ā saglabājas viss</div>??
Edited by vostroLink to comment
5 answers to this question
Recommended Posts