Jump to content
php.lv forumi

Aiviss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About Aiviss

  • Birthday 08/31/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Riga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aiviss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Colossus php.lv forums jau pilda savu lomu. Laravel Riga ir pieejams Slack kanāls, kas piedāvā cita veida komunikāciju. Kādi ir tavi ieteikumi par vairāk labumiem lapā? Paldies.
  2. Sveiciens! Esmu izveidojis Laravel Riga Meetup grupu un Slack čatu, detaļas par abiem atrodamas: https://laravel-riga.lv/ Ideja ap šo ir saprast cik aktīvi ir Laravel izstrādātaji Latvijā un vai ir iespējams izveidot interešu grupu ap šo tēmu. Laravel Riga Meetup: Iespēju robežāžas varētu tikties Rīgā, katru ceturksni vai biežāk (atkarīgs no intereses). Vidēji katrā tikšanās reizē uzstātos 3 personas ar prezentācijām par un ap tēmu. Laravel Riga Slack Chat: Šī būtu vieta kur ik dienu apmainīties ar jaunumiem, iegūt palīdzību un apsriest Meetup organizēšanu. Par manu saistību ar Laravel: Darbojos ar šo framework and ekosistēmu vairākus gadus ar dāžādu sarezģītības līmeņu projektiem. Iespēju robežās varu mēģināt atbildēt uz interesējošiem jautajumiem, kas jau būtu Slack Chat grupas loma. Saraksti un sarunas šajās grupās vēlētos uzturēt professionālu un akceptēt arī citu viedokļus. Paldies.
  3. Atkarīgs kur vēlies šos ierakstus glabāt. MySQL: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/optimizing-myisam-bulk-data-loading.html PostgreSQL: http://www.postgresql.org/docs/current/interactive/populate.html MongoDB: http://docs.mongodb.org/manual/applications/create/#bulk-insert-multiple-documents Redis: http://redis.io/topics/mass-insert Elasticsearch: http://www.elasticsearch.org/guide/reference/api/bulk.html
  4. Piekrītu, ka jābūt norādītam diapozonam. Algas apmērs, protams, atkarīgs no kandidāta individuāli. Tomēr algu diapozonam noteikti jābūt norādītam, ja tā nav liela kompanija, kuras nosaukums jau pasaka, ka iespējamā samaksa atkarīga no tavām prasmēm. Respektīvi diez vai kādu nopietnu kandidātu uzrunās šāds sludinājums - zinot to, ka visi šie cilvēki parasti jau kaut kur strādā un par sev atbilstošām algām. Līdz ar to, lai ieinteresētu šadus kandidātus nepieciešams norādīt iespējamo augstāko samaksu. P.S. Sludinājumos ne "ex-PSRS" valstīs, algas apmērs gandrīz vienmēr tiek norādīts, ja nav kāds no faktoriem ko minēju.
  5. Aiviss

    PHP meetup

    Labprāt paklausītos - tikai interesē precīzs datums/laiks, lai varētu pieteikties.
  6. <?php echo form_open('portal/buyarmor', $_POST); ?> Kāpēc $_POST tiek padots form helperim? http://codeigniter.c...orm_helper.html + $this->shop_model->buy_armor($_POST); Lieto Input Class. Līdz ar to atkrīt $_POST.... + $_POST ir pilnībā lieks, no jebkura skatu punkta + modelī tu alkal lieto input clasi, kas, protams, ir pareizi... + Kapēc modelis veic redirect? + Mainīgos uz skatu: Controlieris: $data = array( 'first' => 'apple', 'second' => 'cat' ); $this->load->view('myView', $data) View: <p><?php $first; ?></p> <p><?php $second; ?></p> + Codeigniter dokumentācija ir ļoti laba un saprotama, tākā...
  7. Piekrītu. Tomēr paskatoties darba sludinājumus bieži vien tā nav. Un parasti jau arī šis programmētājs, manuprāt, zin PSD->HTML - nekas traks jau nav, ja maksā...
  8. Aiviss

    Radio

    varbūt noder: http://forums.shoutcast.com/showthread.php?p=2640199
  9. http://php.net/manua...e.operators.php nākošā lieta saucās: OOP http://php.net/manua...nguage.oop5.php par MySqli - šeit gan ir par PDO bet tas domu nemaina: http://net.tutsplus....atabase-access/ + vēl tevi varētu interesēt: php ternary operator
  10. dubultklišķis neder (pievienojos). P.S. tad varbūt jau labāk kādu nestandarta taustiņkombināciju...
  11. Par kontroliera būtību es piekrītu "Codez" - kaut, gan lasot Jūsu dialogu - es saprotu, ka šeit labāk nelīst pa vidu un nejaukties: iemesls - nēsmu Jūsu svara kategorijā. P.S. Tā kā viss drīzāk mans komentārs nav vērā ņemams.
  12. Aiviss

    UI dialog

    jā tas notika pārkopējot... --- ņemšu vērā valodu lietojumus - (parasti to ievēroju - šoreiz piemirsās) --- Un kādas tad ir domas par pašu kodu? Viņš kaut kam vispār der - respektīvi - šādu kodu drīkst lietot? (drīkst jāsaprot ar to vai tas ir pilnībā darbspējīgs un spēs savu uzdevumu pildīt vienmēr un visur pie pareiziem apstākļiem... kaut kā tā).
  13. Aiviss

    UI dialog

    Paldies, ka atgādināji. ---- Bet gluži šī koda rakstīšanas mērķis nebija izgudrot riteni no jauna.
  14. Aiviss

    UI dialog

    Jā to tikai pamanīj vēlāk - katrā gadījumā tas ir labots. ----- Rezumējumu ieguvu - lietot jau iebūvēto, ja tas iespējams. Katrā gadījumā - PALDIES!
  15. Aiviss

    UI dialog

    dizains - bet to protams ar CSS noteikt var izmainīt.... bet Kāpēc mainīt, ja piemēram mans variants darbojās un ir jau gatavs? (protams, kā jau minēju varbūt mans variants ir nekvalitatīvāks..., ko arī cen\sos noskaidrot...)
×
×
  • Create New...