gunmetal Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Sveiki es te webā vēlējos ievietot, ka zem katras lietiņas rādās cik ilgi tā vēl darbosies ar lejupejošu laiku. Bet lai cik es skriptus ievietotu darbojas tikai vienai lietiņai, otrai vairs neskaita laikus Cipa kautkā tā: Liela Liels Lieta Skaita laikus Šeit vairs neskaita Un šeit arī vairs neskaita. Bet kā izdarīt lai skaita visiem laiku netikai 1. Edited April 7, 2011 by gunmetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 un ko tiešit tu nevari uztaisīt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Netaisi visu kā vienu objektu... (laikam galīgi nemāku izteikties) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 un ko tiešit tu nevari uztaisīt ? Lai skaita nevis vienu bet visus :D Vaitad es jau tā neteicu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Es taisīju vienu vielu.. Taisīju, taisīju, bet nesanāca. Gribēju tā, lai būtu liels būkšķis, kad viņu pielej ūdenim un tad, tajā udenī, lai izveidotos sarkana sirsniņa. Es visādi mēģināju, nesanāca. Vai kāds nevar man palīdzēt te kaut ko izlabot, lai sanāktu? Jā, bet kādas vielas izmantoji un ko līdz šim darīji? TEV KAUNA NAV? MANI PAR GALĪGU MUĻKI UZSKATI, KA TAGAD TEIKŠU VISU PAR SAVU 2 MĒNEŠU DARBU? MAN VAJAG PALĪDZĪBU NEVIS KAUT KĀDUS ZAGĻUS TE!!!! Ceru, ka domu saprati... Bez tava pašreizējā koda, ko tu neesi vēl parādījis, mēs tev varam ļoti maz palīdzēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 <body onload="timer()"> <style type="text/css"> #time{ font-size:50pt; } </style> <script type="text/javascript"> i=90; function timer() { document.getElementById('time').innerHTML = i+1; setTimeout('timer()', 1000); //this will make loop this function for every one second i--; } </script> <div id="time">90</div> </body> Kipa šitāds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Es gribētu teikt, ka gunmetal pats noteikti neizdomās, kādam būs jāuzraksta viņa vietā :) kurš piesakās? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Es gribētu teikt, ka gunmetal pats noteikti neizdomās, kādam būs jāuzraksta viņa vietā :) kurš piesakās? Nu kā redzi es neesmu izdomājis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Pamēģini sadalīt uzdevumu mazākos uzdevumos, varbūt radīsies doma, kas būtu jādara. Tad tik atliek parakāties pa gūgli un visu salikt pa vietām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Pamēģini sadalīt uzdevumu mazākos uzdevumos, varbūt radīsies doma, kas būtu jādara. Tad tik atliek parakāties pa gūgli un visu salikt pa vietām. Nu sadalīt es māku, bet vēl ko atrast pa tēmai dizvai izdosies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 nu davai uzraksti savu domu te. pa punktiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Nu es domāju ka time un timer iekļaut time<?= $id?> un timer timer<?= $id?> Lai visi kodi atšķirtos, bet tas nedarbojas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Uj, galīgi garām... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Nu prosta pizgets... Ja jau cik gudrs esi tad pasaki, kas jādara un viss, nevis tikai tēlo te baigi gudro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Dari šādi... esmu gudrs, jā... he, he. http://non.dagrevis.lv/junk/examples/countdown/ Labojums: Uzrakstīt vienmēr kāds varēs... bet prasme jau pašam ir to izdarīt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts