student Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Sveiki! Es te veidoju vienu lietu izmantojot draugiem.lv pasi, bet man ir viena neskaidrība, kā izdarīt vienu lietu- Tad, kad es esmu dabūjis kāda lietotāja uid (piem.123456), kā lai izveido to, ka manā lapā rādās viņa bilde, vārds un uzvārds? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Tā vien šķiet, ka draugiem.lv bija paraugs kā to visu dabūt gatavu. Cik es atceros, tad bija viens smuks parauga fails, kur visu varēja ļoti labi saprast un tev vajadzīgās lietas arī bija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Ja nav nekāds API vai gatavais risinājums, tad vienkārši http://www.draugiem.lv/friend/?fid=uid un "nopārsē" lapu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
student Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Viss sanāca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts