Jump to content
php.lv forumi

student

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

student's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Atradu to, ko meklēju. Paldies!
  2. Paskatījos to adresi un vēl citas, bet īsti tā arī neko neatradu. :(
  3. Sveiki! Es cenšos uztaisīt to, ka atverot kādu lapu parādās (izlec) kaut kāds logs ar kādu info vai kaut ko tml. un šis izlecošais logs būtu ar interesantu dizainu utt. šādi izlecoši logi diezgan bieži sastopami dažādās interneta adresēs un parasti tie piedāvā kaut kādu pakalpojumu ,bet līdz šim esmu atradis tikai to, kā izveidot javascript izmestus error un tāda veida lietas. Kāds varētu lūdzu pateikt, ko man izmantot un ko vispār meklēt google lai to varētu panākt?
  4. Sveiki visiem! Gribu uztaisīt to, ka neparādās lapā visi ieraksti no mysql datu bāzes, bet tie sadalās lapās. Piemēram katrā lapā pa 20. Kā to var izdarīt?
  5. student

    12 h

    Nekas nesanāk :( Un kā panākt to, lai php skripts vienkārši pārbauda un izmet ārā no datubāzes, cik ilgs laiks pagājis kopš iepriekšējās darbības?
  6. student

    12 h

    Paldies! Cerams izdosies kaut ko izdarīt.
  7. student

    12 h

    Varētu, kādu komentāru par to? Neko nesaprotu...
  8. student

    12 h

    Sveiki visiem! Veidoju tādu skriptu, kurš pārbaudītu, vai lietotājs šo darbību ir jau veicis iepriekšējo 10 minūšu laikā (šī informācija glabājas mysql datubāzē) un ja ir, tad atgriež true, un ja nav, tad atgriež false. Kāds varētu lūdzu pateikt, kādu query man izmantot?
  9. Sveiki! Es te veidoju vienu lietu izmantojot draugiem.lv pasi, bet man ir viena neskaidrība, kā izdarīt vienu lietu- Tad, kad es esmu dabūjis kāda lietotāja uid (piem.123456), kā lai izveido to, ka manā lapā rādās viņa bilde, vārds un uzvārds?
  10. student

    waring:

    Tikko uzliku uz servera un tagad aizgāja viss :)
  11. student

    waring:

    man ir uz datora - wamp serveris. Tad ko man darīt?
  12. student

    waring:

    Es nekad neesmu lietojis linux serveri. Tad lai šis skripts ietu man vajag linux serveri?
  13. student

    waring:

    Nesaprotu kādēļ neiet... Nolādēju no draugiem.lv paraugiem - http://www.draugiem.lv/development/examples.zip . Tad kas tu var būt par vainu?
  14. student

    waring:

    Viņš nevar atvērt - ;C:\php5\pear
×
×
  • Create New...