m8t Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ko es vēlos panākt: lai lietotājs VIENMĒR atrastos lapas apakšā, bet drukājamais teksts lēnām slīdētu uz augšu (vecākās ziņas pazūd - jaunākās parādās lapas apakšā). Paraugs: MS DOS (command prompt) Pašreizējais kods: <?php echo "<div style='overflow:auto;height:500px;'>"; for($i = 0; $i <= 10000...; $i++) echo $i.'. <br />'; echo '</div>'; ?> Es vēlos, lai es atrastos šīs lapas apakšā no sākuma līdz galam šai izdrukai (lai nebūtu tā, ka es esmu apakšā tikai tad, kad izdruka ir beigusies). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grey_Wolf Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Es nevaru/negribu "īsti iebraukt" ko Tev vajag, vinsh grib vdiit araa datus ar PHP ciklu, echo xxx; un lai katra izvadiita rindinja buutu laps apksha .. tb .. lai ar echo vadiitu araa Pa vienai rindinjai un lapa peec ktras noskroleetos liidz lejai .. -- taa lapa to ko iedevi ne tuvu nedara to ko vinsh grib , jo tur dati sakumaa uzgenerejas un peec tam praadas .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 http://terminal.jcubic.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 m8t Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 @daGrevis Nop, not possible. =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
m8t
Ko es vēlos panākt: lai lietotājs VIENMĒR atrastos lapas apakšā, bet drukājamais teksts lēnām slīdētu uz augšu (vecākās ziņas pazūd - jaunākās parādās lapas apakšā).
Paraugs: MS DOS (command prompt)
Pašreizējais kods:
Es vēlos, lai es atrastos šīs lapas apakšā no sākuma līdz galam šai izdrukai (lai nebūtu tā, ka es esmu apakšā tikai tad, kad izdruka ir beigusies).
18 answers to this question
Recommended Posts