mypoint Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Vakar gāju cauri googlei, bet nekur neatradu image slideshow, kas būtu uz to pusi ko man vajag. Ko tad man vajag? Lapā ir sīkbildžu saraksts. Uzspiežot uz kādas no sīkbildes atveras konkrētās sīkbildes lielā bilde. Būtu arī labi ja kaut arī neviena sīkbilde nav nospiesta parāda kādu random lielo bildi. sīkbildes: +------+ +------+ | 1 | | 2 | +------+ +------+ +------+ +------+ | 3 | | 4 | +------+ +------+ LIELĀ BILDE: +------+------+ | | + LIELĀ + | | +------+------+ Varbūt kādam kas līdzīgs aizķēries. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 upiz Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Lightbox? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mypoint Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Lightbox cik zinu atver tādu ka popup logu, kas man šajā gadijumā galīgi neder. Vajag lai bilde atveras turpat lapā zem sīk bilžu saraksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rincewind Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nu maini ar JS lielajai bildei src, neesi taču nīkulis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kemito Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 @Rincewind - Bargais kungs :D @mypoint - Tev ir mazās bildes, kuras nu ir tumbļi lielajai, vai tās pašas lielās tikai mainīts width. Tālāk ar to ko teica Rincewind, mainīt linku bildei, nogūglē kā to un gatovs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mypoint Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 (edited) @Rincewind - Nu es tik labi js kodā neorientējos. Pameklēšu google kā to izdarīt. @Kemito - Man ir mazie tumbļi kā tu viņus sauc, bet protams var arī mainot izmēru! Paguglēšu un paskatīšos! Paldies abiem, ja kādam ir jau zināms gatavs vai kautkas līdzīgs droši iekomentējiet. EDIT: Atradu šo te risinājumu: SLIDESHOWS Mazliet palaboju un ir ok, bet lieta tāda ka vēlos lai līdz ar slaida maiņu nomainas teksts zem tā. Pluss ar ko lai aizstāj #bigPic img{ position:absolute; kas nāk šim slaidam css kodā, jo viņš man mazliet izkropļo konkrētu lapas daļu. Edited March 8, 2011 by mypoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mypoint
Vakar gāju cauri googlei, bet nekur neatradu image slideshow, kas būtu uz to pusi ko man vajag.
Ko tad man vajag? Lapā ir sīkbildžu saraksts. Uzspiežot uz kādas no sīkbildes atveras konkrētās sīkbildes lielā bilde.
Būtu arī labi ja kaut arī neviena sīkbilde nav nospiesta parāda kādu random lielo bildi.
sīkbildes:
LIELĀ BILDE:
Varbūt kādam kas līdzīgs aizķēries.
5 answers to this question
Recommended Posts