No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Es nesaprotu vai tiešām ir tik grūti to uzrakstīt? Atradu, jau ka .h tur ir jāliek, bet jums gabals būtu nokritis to pasakot vai arī linku ir vieglāk iekopēt? Jūs ārzemju forumos esat bijuši, latvieši? KAUNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Var slēgt topiku, tāpat visi ir pārāk aizņemti kopējot tutorialu linkus, lai saņemtu palīdzību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Tu pats sākumā teici ka arī ārzemju forumos tev neko nepateica. Tagad zini kādēļ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Tu pats sākumā teici ka arī ārzemju forumos tev neko nepateica. Tagad zini kādēļ. Es teicu, ka tur pārleca pāri man, jo tur ir nežēlīgi daudz topiku katru brīdi. Es uz uzdotajiem jautājumiem atbildēju tikai pēc 30min, attiecīgi tajā topikā neviens vairs nebija ieinteresēts, jo tas nebija pirmajā lapā un nē viņi nepārlec pēc katra posta uz augšu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Huh... Citi sēž un lauž diennaktīm, bet te viens apvainojas, ka neviens priekšā nesaka - tāpēc jau saku, lai met mieru. Tādā garā jau nav jēgas turpināt attīstīt programmēšanu. Tajā zip failā ir paraugs: sha.cpp Kompilējas, visticamāk, g++ sha.cpp sha1.cpp vai kāds nu tev tas kompilators. Tik grūši uzmest aci tam kodam? o_O Galvenais fails sha1.cpp un sha1.h - kā lietot, skaties sha.cpp Edited March 4, 2011 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts