mounkuls Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Tādā gadījumā... kā tiks pārbaudīts, vai attiecīgie sesijas dati nav mainīti? Nekā? Skaidrs. Varbūt gribi nodemonstrēt kā domā tos sesijas datus mainīt? Tas ir serverside, jomajo, tie nav cepumi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Šodien šķiet pusei php.lv foruma radās apgaismība par php iebūvētajām sesijām. Cerams! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nu tad sitiet tos, kuri Man teica, ka sesijas datus kaut kā var mainīt. Es jau nesaku, ka tas ir vienkāršī iespējams. Tad patiešām tas ir vēl vienkāršāk. if( isSet( $_SESSION['user'] ) ) { ... } P.S. Es labāk 7 reizes pārprasīšu, nekā domāšu/darīšu nepareizi. Lūk tā. =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nu ja Tu $_SESSION['user'] seto pa taisno ar $_POST['sesion_userdata_value'], tad nav ko pārdzīvot, samainīs jau kāds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Nē tak! =@ $username = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; // Validējam $username un $password. // Pārbaudam, vai tāds lietotājs eksistē. $_SESSION['user'] = array( 'id' = get_id( $username ), 'signed_in' = time() ); Edited February 4, 2011 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Nu tad sitiet tos, kuri Man teica, ka sesijas datus kaut kā var mainīt. Es jau nesaku, ka tas ir vienkāršī iespējams. Tad patiešām tas ir vēl vienkāršāk. if( isSet( $_SESSION['user'] ) ) { ... } P.S. Es labāk 7 reizes pārprasīšu, nekā domāšu/darīšu nepareizi. Lūk tā. =P piekrītu, daGrevis, jo kad mācījos par session sapratu, ka tās glabājas&atrodas serverī un līdz ar tie nav cepumi, kurus var izmainīt... Bet lasot šeit forumā kaut kādus rakstus, laika gaitā man jau arī sāka likties, ka session ir salīdzinoši viegli izmainīt.... P.S. Bet nu tagad viss laikam pavisam skaidrs.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts