eT` Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Kāds kādreiz ir rakstījis dokumentāciju mājaslapai/projektam Varbūt var padalīties. Derēs .doc .pdf vienalga :) Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Rakstījuši ir daudz un dikti, bet vai tev tas derēs, no cita projekta, domas, struktūras dokumentācija. Cik man zināms, netā ir pilns, paņem vienkāršu, nezinu, kaut kādu open source projektu un paskaties, kā tur tiek veidota visa dokumentācija, etc. Katram jau tā taču ir sava, es saprastu, ja tev būtu jāizveido kaut kādai "električkai kura silda ikdienas belašus", tad jau būtu cita lieta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 Man vienkārši vajag kādu piemēru un ieteicams latviešu valodā. Nu kā tur visu rakstīt etc. Gribēju netā atrast bet neizdevās :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Tavs jautājums izskatās pēc "iedodiet kāds man grāmatu". Es tev varu iedot grāmatu par zirgkopību un varu iedot grāmatu par raķešu zinātni. Uzraksti precīzāk ko tieši tev vajag. Vai tu raksti kaut kādu projekta prasību specifikāciju, projektējumu, lietotāja dokumentāciju, testēšanas dokumentāciju vai vēl ko citu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Izstrādes dokumentāciju [ ar dizaina pielikumu etc. ] Kas kur būs, kapēc, un ko ziemā ēd. It kā vakar kaut ko nebūt uzrakstīju, bet piemēri nenāks par sliktu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts