yeahz Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Tā kā esmu pievienojies gan textads.lv, gan adcilck.lv esmu ievērojis to nepilnības - trūkst reklāmu viņiem. Parasti textads vienmēr rāda kādu reklāmu, bet adclick (kas ir bildīšreklāma) reizēm šīs reklāmas pietrūkst un rezultātā rāda neko. Ko es gribu? - Gribētos lai būtu tā, ka kad adclickam beidzas reklāmas un vairs neko nerāda, tad tā vietā nāk textads reklāmas, taču nezinu kā lai pārbauda vai adclick kaut ko rāda. Cik padomāju, tad to varbūt varētu panākt ar jquery? ā, un te ir tas kods, ko man dod pats adclick <script src="http://show.adclick.lv/show?id=q463i95zsakxs2w5tjj0wekyfs1bftb2" type="text/javascript"></script> Varbūt kādam ir kādi risinājumi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Use google. Šoreiz tā būs kā divdomība. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Tas, takā, tuvu neiespējamam. Labāk neiespringsti uz šo Tēmu. Kaut ko var darīt lietas labā bet labāk nevajag. Princips tāds, ka texad skripts tiek darbināts uz klienta mašīnas, bet izvēli, rādīt vai nerādīt, veic serveris... Jūti atsķirību? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Nez, var jau kaut ko uzmuhļīt ar JS. DOM'u tak var nočekot pēc tās reklāmas tur ir/nav parādījušās? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts