yeahz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Datubāzē kolonnas tips DATE (0000-00-00) Pievienoju šādā veidā: $year = quote_smart($_POST['year']); $month = quote_smart($_POST['month']); $day = quote_smart($_POST['day']); $date = $year . '-' . $month . '-' . $day; vienmēr no $date iznāks šāds formāts - 1992-04-09 kāpēc pievienojot querijā datums nepievienojas? datubāzē ir 0000-00-00 nevis 1992-04-09 (datums, protams, var būt jebkāds) Citi dati vienā un tajā pašā querijā pievienojas veiksmīgi. atrisināju pats :D vajadzēja pievienot '' querijā. Edited October 8, 2010 by yeahz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Nu to quote_smart nemaz nebija jēga, nosaki ka saņemtais ir int. Jautājums tad cits, ja nu gribēsi paņemt no bāzes aktuālo pa gadiem/mēnešiem/datumiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 mounkuls - tam paredzētas datuma un laika funkcijas. Un es tomēr izmantotu mktime() + date() funkcijas datuma sagatavošanai priekš insert/update. Šādi varēs pārliecināties arī par to vai no dotajiem cipariem vispār iespējams izveidot eksistējošu datumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Paldies, marcis!:) Nja, tā ir kad ar to programmēšanu tikai pa retam sanāk padarboties. Un es duraks php pusē ņēmos ar strtotime lai to paceltu, kad liku tabulās ar NOW(). Uff...iesperiet man:D PHP manuāli turēju cieņā, bet MySQL kautkā tā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts