KarlisBa Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Sveiki! Esmu nolēmis iegādāties lētu, lietotu mac ar OS, kura sastāvā jau ir Xcode. Viss tā kā ok, bet par cik es ar Mac pasauli tiešām esmu uz "jūs", tad gribētu pakonsultēties attiecība par Xcode. Vai par šī Xcode lietošanu man nebūs sākumā vai vēlāk kaut kas jāmaksā, lai viņu vispār palaistu, jo Mac lapās viņš ir par maksu? Vai viņā jau standartā ir iekļauti iPhone simulatori? Varbūt nav īstais forums šādiem jautājumiem, bet cerība mirst pēdējā. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Xcode ir bezmaksas un jaa - naak ar visiem emulatoriem. Lai dabuutu Xcode tev vajadzees regjistreeties Apple developeru programmaa, kas pati par sevi ir bezmaksas, bet, ja, piemeeram, gribeesi laist speeles AppStore'aa, tad vajadzees maksaat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 Paldies par informāciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Lai laistu spēles arī uz sava devaisa debugošanai būs jāmaksā developeru programmai applem (tā pati arī pārdošanai). Ja nemaldos tie bija 99$ gadā. Ja gribi testēt tikai uz simulatora, tad nekas nav jāmaksā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Var džeilbreikot un tad varēs uzbāzt arī nemaksājot :) (uz sava aparāta, protams - nevis AppStore'ā) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ja grib lielākas problēmas un gļukus ar debugošanu, tad jā - var jailbreikot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts