r00m Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Sveiki! Man ir domēns kurš, piemēram, ir reģistrēts firma.com, attiecīgi viņa ns ir ns1.firma.com, ns2.firma.com, utt + man ir arī serveris, kuram ir tikai IP. Kā lai es piesaistu to domēnu savam serverim tā lai pats varētu veidot subdomēnus nerakstot 100 epastus firma.com? Edited July 24, 2010 by r00m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Kā lai es piesaistu to domēnu savam serverim tā lai pats varētu veidot subdomēnus nerakstot 100 epastus firma.com? Japernas DNS zona uz sava servera attiecigi javeido divi!!! DNS namserveri (primarais un sekundarais) tad varesi veidot apaksdomenus cik vien velies... -- *.LV bez sadiem nosacijumiem var izveidot liidz 5 subdomeniem , siikak paskaties ieksh NIC.LV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r00m Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Sorry par stulbumu, bet kā man to paprasīt tai firma.com? Hello! I'd like to transfer my DNS zone to x.x.x.x Kaut kā tā? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Sorry par stulbumu, bet kā man to paprasīt tai firma.com? Esi parliecinats ka macesi uzlikt 2!!! (divus) namserverus ? Un uzturet vinjus 24/7 Piedevam katram namserverim butu jatrodas uz atseviskjas IP Varbut taa firma tapat uztur zinamu skaitu subdomenu ... un nav jamocaas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Šeit ir kaudze DNS servisu provaideru. Ielogojies, izmēģini, kurš patīk vislabāk, tā NameServer-us arī sūti, lai tev domeinam uzliek. Bet kas tas tev vispār par domeinu? Vienmēr, kur esmu pircis domeinus, ir bijusi webiska DNS ierakstu maiņas iespēja - pats ielogojies un maini. Izskatās, ka kautkādā kreisajā kantorī pērc domeinus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts